Virtuální vs reálný život

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod OCELOTR 3. 6. 2005 11:26

Mě stálo úsilí vydobýt si takovouhle práci. Šest let práce v různejch pochybnejch jobech (masna, dealer a podobný vychytávky) za mrzký peníz, fuj, raději nevzpomínat...
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 3. 6. 2005 11:33

Tak to já sem dítě štěstěny.Z výšky mě po 3 letech vyhodili a teď mě prakticky živí to,přez co jsem nedokázal přelézt.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod OCELOTR 3. 6. 2005 11:43

:mrgreen:
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 3. 6. 2005 11:47

Neřekl bych to lépe.
Teď mě ale napadlo(vracím se k tématu),že spousta mých kámošů plynule přešlo z reality do virtuality.Když jsme se po gymplu rozprchli po světě,tak už nemáme moc možnost se vidět,ale mejly mezi náma lítají denně.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod OCELOTR 3. 6. 2005 12:19

Já jsem nikdy nechápal, co lidi vidí na chatech, skypech, icq a podobnejch věcech. Do doby než jsem objevil tohle fórum. Je pravda, že ve svym okolí nemám moc lidí co jsou ochotný kecat třeba o MGS celej den (tejden, rok). Takže ve VR kecám o hrách a v RR (reálná realita :mrgreen: ) kecám o tom kde je kua číšník s tim pivem a že dneska ty holky rostou ňák rychlejš, a že v létě by měli bejt snížený sazby za znásilnění atak.....
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Martin Pavlíček 3. 6. 2005 12:28

ocelot69 píše:... a že v létě by měli bejt snížený sazby za znásilnění atak..... /quote]

LOL :twisted:
<<<kde dojdou argumenty, nastupují pěsti>>>
Martin Pavlíček
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 3. 6. 2005 12:33

Na pokecy po netu,jsem měl stejný názor,dokud jsem se nezaregistroval do hodle fóra.Na druhou stranu,mám kámoše se kterýma se bavím o tom,jak nádherně jsem včera někomu rozstřelil hlavu,jak se dostat do nějaké lokace,jak mi už po 20 nejde dojet jeden závod,jak sem si vytunil svého virtuálního miláčka,jakou jsem dneska viděl super kost a zptáky ke hrám.Obvykle jsme to rozebírali nad partičkou Magiců.
Takže vlastně ani nechápu,co tady dělám..... :D :D :D :mrgreen:
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod dr.miša 3. 6. 2005 13:09

axel222 píše:Realita je dneska tvrdá,proto se někdo raději uchyluje k virtualitě.
Můj případ to není ale znám pár lidí co mají raději kamarády na PC než reálné.
Je to blbý ale v dnešní době je to prostě tak :(e/quote]

Nepřisuzoval bych to době. Takové malé podobenství bych si dovolil. Není nikomu neznáme, když se řekne dnes je den blbec, podělaná středa apd. Považte však, má den či doba skutečně vlastnost nebo je to jen subjektivní vnímání a hodnocení dnu či doby?

Myslím, že lidé odjakživa tíhnou ke "snažšímu" virtuálnímu životu. Tímto virtuálním životem může být myšleno únik k alkoholu, umělí svět vytvořená drogou, nebo třeba svět her, kde je každý HERO...
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod axel222 3. 6. 2005 13:26

dr.misa píše:
axel222 píše:Realita je dneska tvrdá,proto se někdo raději uchyluje k virtualitě.
Můj případ to není ale znám pár lidí co mají raději kamarády na PC než reálné.
Je to blbý ale v dnešní době je to prostě tak :(e/quote]

Nepřisuzoval bych to době. Takové malé podobenství bych si dovolil. Není nikomu neznáme, když se řekne dnes je den blbec, podělaná středa apd. Považte však, má den či doba skutečně vlastnost nebo je to jen subjektivní vnímání a hodnocení dnu či doby?

Myslím, že lidé odjakživa tíhnou ke "snažšímu" virtuálnímu životu. Tímto virtuálním životem může být myšleno únik k alkoholu, umělí svět vytvořená drogou, nebo třeba svět her, kde je každý HERO...d/quote]

Já souhlasím
axel222
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 6. 6. 2005 14:20

Navíc si k virtuálnímu kamarádovi jde dovolit i to,co by si člověk v reálu nedovolil.Mám kámoše ,se kterým se holky rozešla přez smsku,protože by mu to do očí nedokázala říct.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod dr.miša 7. 6. 2005 07:24

...hmm, nazval bych to tragedií člověka, tak trochu se nám vytrácí komunikace, je celkem zvláštní právě tyto věci řešit tak neosobním způsobem jako je právě síť. No ale když se na to podívám s té lepší ztránky (má-li tato věc lepší stránku), info, názor, pohled, který na věc mám se celkem rychle dozví více lidí, než jsem si kdy myslel. Nic není jednoznačné, a na vše je možné mrknout s více stran.
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod jezek 7. 6. 2005 13:19

V tomhle s Tebou naprosto souhlasím.Je fakt,že se můžeš zeptat ne názor cizích lidí,kteří Tě neznají a tím pádem Tebou nejsou ovlivněni.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod includes 8. 7. 2005 10:29

Líbí se mi virtuální život např. v SIMS
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Case 8. 7. 2005 17:58

Realita není... všechno jen moje představa... vy neexistujete... jste jen... haaa. aaa.. eh.. muhheea...
A tak zůstává víra, naděje, láska - ale největší z té trojice je láska.

1. Korintským 13,13
Case
Killing Spree

Odeslat příspěvekod axel222 9. 7. 2005 12:46

Case píše:Realita není... všechno jen moje představa... vy neexistujete... jste jen... haaa. aaa.. eh.. muhheea..../quote]

:cry: :D
axel222
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka