Ahoj hráči, potřebuji pomoct s nalezením hry kterou sem hrál pár let zpět a nemohu si vzpomenout na jméno.
Hra se motala, pokud si pamatuji kolem opuštěné nemocnice, sanatoria nebo podobné budovy. Byla laděna spíše hororově, a člověk tam nezabíjel, spíš luštil a plnil ukoly.. něco jako v Thief.
Jedná se o 3D , Začínali ste v zahradě opuštěné asi nemocnice ve tmě a museli ste se dostat dovnitř, prolezli ste do sklepa a postupně ste procházeli budovou a přicházeli na to co se tam stalo. Celou hru vás doprovázel nářek a záblesky minulosti nějaké holčičky které v té hře bylo ukřivděno a ublíženo. V určité části ste se dostali do jejího polorozbořeného pokoje, kudy jste se dostali do její doby kdy byla ještě naživu a tam museli splnit nějaký úkol a následně se vrátit do své doby.... hra je celou dobu situovana do noci, oddělena levely.
Bohužel je to dávno co sem to hrál a tohle je jedniné co si ještě vybavuju, ale pokud by někdo tušil o co jde, nebo měl tip, napište mi. Moc rád bych si to zahrál znova nebo se mrknul na gameplay pokud by nějaký byl.
Hledal jsem to i mezy návody na hry, vím, že jsem jej několikrát použil, ale už bohužel nepraštil do očí ten správný název.
Moc vám Děkuji pokud si to někdo přečtete a napadne vás co by to mohlo být.