Star Wars Battlefront Beta - názory

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod hrac0 10. 10. 2015 14:39

Zdravim! Zajimaly by me Vase nazory ohledne nove spustene Bety. Dle meho mineni je to velmi povedeny prevod SW sveta a pro fanouska je to velky zazitek. Jedine co me strasne mrzi je absence pribehu, to je az trestuhodna zalezitost;-)

Hrac0
http://hrac0.webnode.cz/
hrac0
First Blood

Odeslat příspěvekod SPY 13. 10. 2015 00:03

PC verze na Ultra vypada to dobre, no ... Tim pozitiva konci :-|

Po ani ne po hodině mě to přestalo bavit. Nůďo ...
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Slash_luke 14. 10. 2015 19:35

Já se u bety zase bavil dost dobře - strávil jsem s ní přes 8 hodin.

Mám samozřejmě své výhrady a například ten Walker Assault nebyl vybrán pro betu nejšťastněji (kvůli omezení na 5.lvl a osekaným kartám jsou rebelové znevýhodněni), ale i ten se postupem dní stával hratelný pro obě strany a v posledních dnech - když spolu začali hráči konečně spolupracovat a nebo se prostě celkově zlepšili - už jsem dokonce zažil i více výher za jinak znevýhodněné Rebely než za Impérium :)

V Battlefrontu vidím potenciál mě zabavit na hodně dlouhou dobu, takže já jsem spokojený..atmosféra SW mu rozhodně nechybí.
Předchozí Battlefronty jsem nehrál, takže osobně mě nijak nezatěžuje, že tam není třeba něco, co v předchozích dílech bylo a obráceně..je mi to jedno a záleží mi pouze na tom, jestli mě hra baví a nebo ne - a já se bavil.

Musím taky pochválit HW optimalizaci - na mé nijak extra výkonné sestavě si drží na high detaily 60-85 fps a vypadá přitom skvěle :)
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 15. 10. 2015 19:23

Ja bych rekl ze se mi beta vesmes libila. Ono tezko soudit jenom ze dvou map/modu. Mne se treba libi ze to clovek muze zapnout treba jenom na chvili, dat par zapasu a jit delat neco jinyho. To je zase proti srsti hardcore hracum.

Atmosfera je super, grafika je paradni, ovladani a optimalizace je taky na vybornou. Osobne jestli mi na konci listopadu zbydou nejaky penize, tak bych se koupi nebranil.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Slash_luke 16. 10. 2015 08:24

"to clovek muze zapnout treba jenom na chvili, dat par zapasu a jit delat neco jinyho" <- tohle mi přesně vyhovuje

Střílečky hraju pouze z tohoto důvodu. Obvykle mám rozjetou nějakou jinou hru (většinou RPG, strategii..) a ke střílečkám si chodím odpočinout - nebo občas i nas*at, ale chápete, jak to myslím :D .
Před časem jsem měl pro tyhle potřeby Titanfall, ale ten už mi teď bohužel přijde po hráčské stránce mrtvý.
Nicméně po 20 minutových až 2 hodinových odpočinkových session jsem u něj strávil celkem skoro 150 hodin, což jde :) . Takže peněz do něj vložených nelituju a myslím si, že u Battlefrontu to budu mít stejné.

Co se toho ovládání týče - tak to mi přišlo v pohodě až na ovládání letounů. Tam je to s klávesnicí a myší porod :-\ . Hlavně proto, že myší se musí pro otáčení neustále šoupat, čímž je to strašně neohrabané.
Bohužel až po skončení bety mě napadlo, že bych pro letouny mohl zapojit xbox gamepad - jde použít kombinace klávesnice+myš+gamepad? Tím myslím, že bych jel na klávesnici a myši a když bych přešel do letounu, tak bych do ruky vzal gamepad.
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dustojnikhummer 16. 10. 2015 15:21

No, mě to nepřijde jako "beta" ale prostě jenom demo
dustojnikhummer
First Blood

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 16. 10. 2015 16:25

Ja to mel taky presne tak - posledni MP strilecka co jsem hral tak byl Titanfall. Fakt tak 2-3 zapasy na pul hodiny, nez mne to zacalo nudit, a sel jsem hrat neco jinyho. Mne to takhle vyhovuje - uz nemam cas ani naladu u jedne MP hry travit x hodin v kuse.

Ja teda v letadlech nelital takze tam ovladani komentovat nemuzu, ale hadam ze to bude stejne jako v BF, takze si clovek bez ovladace neskrtne.

Mne se treba libil ten sniper perk - nevim jestli v plne bude ciste jenom sniper riffle ktera se postupem casu odemkne, ale myslim ze ten perk ktery clovek muze pouzit jednou za cas aspon zabrani tomu aby hraci kempovali nekde na kopci jako v BF.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 20. 11. 2015 12:24

Tak co? Vzal to nakonec nekdo?

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod holubek002 20. 11. 2015 17:30

Lo!Zza píše:ze to clovek muze zapnout treba jenom na chvili, dat par zapasu a jit delat neco jinyho.

To zni dobre. Teprve ted me to zaclo alespon trochu zajimat :-)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 20. 11. 2015 17:38

Jo a recenze na doupeti tvrdi tu samou vec. Ja to koupil vcera a akorat jsem to nainstaloval, takze se do toho pustim pres vikend.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Slash_luke 24. 11. 2015 09:08

No já měl předobjednáno, takže hraju. Zatím teda nahráno asi něco mezi 15-20 hodin a někdy mi přijde, že se spíš zhorušuju, než zlepšuju :D
Pár her "kraluju" a pak jsem najednou bezradně poslední a mám pocit, že na protivníky střílím laserovým ukazovátkem :D

Určitě by se našly stížnosti na nevyváženost hrdinů, strojů (! a to jich je ve hře přitom tak málo), některých zbraní a nespravedlivých map, ale jinak se celkově dobře bavím :) .
Pokud teda zrovna nenadávám z frustrace a nemlátím do stolu, to se taky občas stává 8-S :-D

K těm strojům - Rebelové mají ve vzduchu jasnou převahu (hlavně konkrétně ve Fighter Squadron) a to především kvůli A-Wingům. Proč? Protože jsou rychlé, obratné, dostatečně silné a hlavně se dají strašně těžko zasáhnout (a když už zasáhnete, tak toho navíc celkem dost vydrží, na to, že jsou to takoví drobci). Jejich hitbox je asi nějaký vadný, protože kolikrát si říkáte, že tohle přece musel být přímý zásah a ono nic.

Ve Fighter Squadron bych to v tuto chvíli viděl na - 70% výher jsou Rebelové a 30% Impérium.

Co se lokací týče, tak můžu zmínit třeba Endor, který je sice krásný, ale v roli vojáka impéria jej budete nenávidět :D . Zatímco rebelové tam pobíhají pěkně v maskáčích, díky čemuž jsou v tom pralese téměř neviditelní, tak vy tam budete mít jasně bíle svítící zbroj, která bude i slepcům dávat najevo, kde přesně jste :oboze
Na druhou stranu samozřejmě musím uznat, že to tak bylo i ve filmu (i když tam možná nebyly na Endoru zbroje až tak jasně bílé, ale šedé? .. nejsem si jistý) a asi nemusí být vždy šance vyrovnané :)

Taky je občas hra možná až moc hektická a jsou to místy doslova jatka (záleží dost i na herním řežimu/mapě), ale to asi není něco, na co bych si mohl stěžovat.

Season Pass jsem si zatím nekoupil a určitě ani nějakou dobu nekoupím. Počkám až na první pořádné DLC a bude ještě i záležet na tom, jestli mě v tu dobu bude hra ještě bavit :)
Slash_luke
Killing Spree