No já měl předobjednáno, takže hraju. Zatím teda nahráno asi něco mezi 15-20 hodin a někdy mi přijde, že se spíš zhorušuju, než zlepšuju

Pár her "kraluju" a pak jsem najednou bezradně poslední a mám pocit, že na protivníky střílím laserovým ukazovátkem

Určitě by se našly stížnosti na nevyváženost hrdinů, strojů (! a to jich je ve hře přitom tak málo), některých zbraní a nespravedlivých map, ale jinak se celkově dobře bavím

.
Pokud teda zrovna nenadávám z frustrace a nemlátím do stolu, to se taky občas stává
K těm strojům - Rebelové mají ve vzduchu jasnou převahu (hlavně konkrétně ve Fighter Squadron) a to především kvůli A-Wingům. Proč? Protože jsou rychlé, obratné, dostatečně silné a hlavně se dají strašně těžko zasáhnout (a když už zasáhnete, tak toho navíc celkem dost vydrží, na to, že jsou to takoví drobci). Jejich hitbox je asi nějaký vadný, protože kolikrát si říkáte, že tohle přece musel být přímý zásah a ono nic.
Ve Fighter Squadron bych to v tuto chvíli viděl na - 70% výher jsou Rebelové a 30% Impérium.
Co se lokací týče, tak můžu zmínit třeba Endor, který je sice krásný, ale v roli vojáka impéria jej budete nenávidět

. Zatímco rebelové tam pobíhají pěkně v maskáčích, díky čemuž jsou v tom pralese téměř neviditelní, tak vy tam budete mít jasně bíle svítící zbroj, která bude i slepcům dávat najevo, kde přesně jste
Na druhou stranu samozřejmě musím uznat, že to tak bylo i ve filmu (i když tam možná nebyly na Endoru zbroje až tak jasně bílé, ale šedé? .. nejsem si jistý) a asi nemusí být vždy šance vyrovnané

Taky je občas hra možná až moc hektická a jsou to místy doslova jatka (záleží dost i na herním řežimu/mapě), ale to asi není něco, na co bych si mohl stěžovat.
Season Pass jsem si zatím nekoupil a určitě ani nějakou dobu nekoupím. Počkám až na první pořádné DLC a bude ještě i záležet na tom, jestli mě v tu dobu bude hra ještě bavit