Zapadlé hry (jaké znáte?)

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Puppy2209 10. 1. 2015 09:31

Zdravím!

Nemám až takový přehled ve hrách, jako kdysi. Dneska ty nejbohatší firmy svým marketingem pohřbí ostatní hry a nikdo se o nich nedoví jak před vydáním, tak po. Už to není jako kdysi. Přesto stále věřím, že dobré hry se vyvíjejí dál. Poraďte prosím nějakou, která zapadla, nedostalo se jí tolik pozornosti (díky slabému promu). Nejlíp by bylo, pokud jste jediní, co o hře ví (ale měla by být dobrá :D) - tak to sem napište. Může být i starší hra, na kterou se zapomnělo.

Díky
Puppy2209
First Blood

Odeslat příspěvekod witcherrr 30. 1. 2016 23:05

Ahoj,

Je to sice starší hra, ale osobně jsme nikdy neviděl žádnou propagaci, nebo že by se hře dostálo u nás. Kromě pár českých recenzí od recenzentů, kteří očividně hru hodnotili po hodině / dvou hraní, bez urážky, aspon z mojí perspektivy to tak vypadá. Jedná se o hru MU Online MMORPG diablovku, i když je starší tak si myslím má co nabídnout, proto od listopadu jsem vytvořil fanpage pro zviditelnění aspon trošku.

www.muonlineczech.4fan.cz

Těch her je ale více, Dark Souls 1 se taky zrovna nedostal do podvědomí hráčů, viděl jsem pár recenzí a opět hrůza a děs, redaktor ví že se jedná i port s konzole a místo, aby si vzal gamepad což si myslím je povinnost při takovém stylu hry, to samé DmC atd, tak nadává jak špatně jde hra ovládat, no inu 2 hodinách hraní učenec s nebe nespadl.

Star Wars Jedi Academy, taky si myslím že má co nabídnout minimálně na poli MP her tak má výborný soubojový systém, je pravda že hodně věcí ovlivnuje nastavení.. ale jak vidím dnešní komerční hry :). Opět je to hra, kde soudit MP po dnu, dvou je nesmysl, než jsem se naučil celý systém trvalo to víc jak 3 měsíce.

Kdybych si tehdy nekoupil na černo Syphon Filter 2 tak taky o něm nic nevím do dnes. A dalo by se pokračovat :)
witcherrr
First Blood

Odeslat příspěvekod projectil 1. 2. 2016 00:00

Více pozornosti by si zasloužilo Awesomenauts, Broforce, nebo Bastion.
Ze starších si rád nainstaluju třeba Sacrifice ;)
projectil
First Blood

Odeslat příspěvekod Michal Šafránek 1. 2. 2016 13:07

Já tedy nevím, hodně recenzentů dnes už hraje na konzolích a myslím, že Dark Souls se dostává pozornosti dost. Jako myslím, že každý po chvilce pochopí, že Asiaté prostě na k+m kašlou, když v tutoriálu hra napíše, že na žebřík se leze ctrl+shift+x. Tam je to asi jasné hned..

Co se týče onlinovek, tam je spousta her, které jsou celkem kvalitní, ale zase ne tolik, aby se o nich psalo v superlativech roky. Napadá mě třeba Runes of Magic. Technicky kvalitní, svůj účel určitě plní, ale nikdo nemá tolik času už hrát v dnešní době MMO, rozhodně ne v řadách recenzentů, takže bych recenze očekával někde na úrovni Drdy a Guild Wars 2. Osobně bych do tohohle výčtu určitě zařadil The Secret World - výborná hra, která je ovšem přehlížena - nejen v českém, ale světovém prostředí. Přitom Division je až na bojový systém dost podobná záležitost. Holt Funcom už nemá tolik na marketing.

Jinak těch zapadlých skvělých her je tolik, že bychom tu mohli být strašně, strašně dlouho :)
Michal Šafránek
Killing Spree