Ahoj,
Je to sice starší hra, ale osobně jsme nikdy neviděl žádnou propagaci, nebo že by se hře dostálo u nás. Kromě pár českých recenzí od recenzentů, kteří očividně hru hodnotili po hodině / dvou hraní, bez urážky, aspon z mojí perspektivy to tak vypadá. Jedná se o hru MU Online MMORPG diablovku, i když je starší tak si myslím má co nabídnout, proto od listopadu jsem vytvořil fanpage pro zviditelnění aspon trošku.
www.muonlineczech.4fan.czTěch her je ale více, Dark Souls 1 se taky zrovna nedostal do podvědomí hráčů, viděl jsem pár recenzí a opět hrůza a děs, redaktor ví že se jedná i port s konzole a místo, aby si vzal gamepad což si myslím je povinnost při takovém stylu hry, to samé DmC atd, tak nadává jak špatně jde hra ovládat, no inu 2 hodinách hraní učenec s nebe nespadl.
Star Wars Jedi Academy, taky si myslím že má co nabídnout minimálně na poli MP her tak má výborný soubojový systém, je pravda že hodně věcí ovlivnuje nastavení.. ale jak vidím dnešní komerční hry

. Opět je to hra, kde soudit MP po dnu, dvou je nesmysl, než jsem se naučil celý systém trvalo to víc jak 3 měsíce.
Kdybych si tehdy nekoupil na černo Syphon Filter 2 tak taky o něm nic nevím do dnes. A dalo by se pokračovat