Doupěcí sraz 2014,září...

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 21. 8. 2014 10:29

Ahoj Doupata a Doupáci, asi To patří semka. Nevím, kdy byla sešlost naposledy? No snad to v tom září vyjde. Navrhnul jsem ,,U Váhy,, na Nádražní(blízko Metra), na Smíchově - Praha 5, ale je jich tam povícero, až po Plzeňku u nádraží. Já vím, nejlepší by to bylo v Doupěcím středu Česka, hecht.
Marcel od Zvonu...bude nějakej,,Kopr,,na podzim?
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 23. 8. 2014 07:25

Jsem pro, potřebuju vidět PCho. A na ten zbytek jsem taky zvědavej :-)

Jo a nesejdem se radši někde v pivovaru?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 23. 8. 2014 13:53

Jo hoši, asi bych taky možná šel, kdyby to bylo v Praze, sice než bych se tam dostal a nezabloudil, ale pff.. :D A kde budeme, to je mi jedno, stejně prakticky nepiju. :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 23. 8. 2014 16:09

Půjdem ke Zlatýmu Tygrovi, když už chcete do nějaký hospody, tam chodíval Hrabal a já tam nikdy nebyl...Na Chechták nejedu a Staropramen nepiju.
http://www.uzlatehotygra.cz/cs/jidelni-listek Dokonce i jídla tam nemaj extra drahý...
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 23. 8. 2014 19:59

Na Smíchov se mi upřímně taky moc nechce :) Tygra bych měl na trase metra :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 23. 8. 2014 22:23

Ahoj Krajánci, U Tygra není pro Čecháčka židle... o více lidech nemluvě, nevím jestli by byla pro Hrabala, v dnešní době. No Pila je u Metra taky a blíž než Tygr, hech. Co máte proti Smiechovu? Za 40, pivko mi nedělá dobře...Schválně si k Tygrovi donděte a uvidíte sami, že to je šílenej nápad...Máca od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod sega.maniac 23. 8. 2014 22:41

Tygra jako misto pro herni sraz? http://www.ceske-hospudky.cz/hospody/pr ... 25#ratings :D Tak hodne stesti..
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 23. 8. 2014 22:59

Aha, já slyšel že je tam skvělej výčepní a má to atmošku, tak se to možná teda změnilo.
40Kč za plzeň je normální ne ?
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 23. 8. 2014 23:07

Za tu jejich kvalitni asi ano, ale ta obsluha je tam primo priserna viz. hodnoceni. U hernich srazu to chce vybirat 2x opatrneji, kdyz je vice lidi, je to pak cele trochu jine. U Tygra jsou tak arogantni, ze tam nekoho pomalu ani nepusti a jeste mu div nevynadaj, kdyz se na neco zepta.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 23. 8. 2014 23:35

tak tam nejdu, tohle nepodporuju
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 24. 8. 2014 00:10

Ahoj Sega, díky za Info a podporu. Chce to míň exponovanou hospodu a né v centru, že. Určitě se na jiné shodnem. Já mohu kamkoliv až na Ty ,,TURIST,,kde si moc v klidu nepokecáš, Pívo je až na druhém místě. Máca od Zvonu. No Sega.maniac, taky se mi ozvi, brou...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod sega.maniac 24. 8. 2014 02:30

No alkohol sice nepiju a mezi lidi taky nechodim, ale co jsme kdysi poradali konzolista.cz sraz, konal se zde Na pokec ve vice lidech primo idealni lokal. Jedna se stale o hospodu s tim, ze pripomina trochu klubovnu a to hlavne diky zdejsimu VIP salonku, ktery jsme si rezervovali. Celkem dobre tam pak i varili.

Nevim, zdali jeste funguji, pac jejich webovky se nenacitaj, ale neni problem tam zavolat a salonek si treba zamluvit (nic to nestoji). Co si vzpominam, byl tam vazne klid a skvele jsme si pokecali, ale to uz je nejaky ten rok zpet. Celkem jsme tu byli dvakrat a dalsi srazy se pak uz konaly tady (zde je obsluha z nemale casti tvorena hracskou komunitou), ale takovych mist se v Praze najde jiste vice.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 24. 8. 2014 09:39

Jo, to vypadá dobře :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 24. 8. 2014 11:06

Nebo půjdeme do ZOO. :mrgreen:
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 24. 8. 2014 11:08

Staráč za 35. To je fakt k smíchu. Za ty prachy maj v pivovarech výstavní IPy.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Další stránka