doporučení hry

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod gotti 31. 3. 2014 20:06

Ahoj.Ted jsem naposledy dohrál zaklínače 1,2 a moc se mi oba díly líbily.Líbilo se mi na tom i to,že měli příběh a mohl jsem se sám rozhodovat jak odpovím,zabiju nezabiju atd.Ted jsem si objednal hru Dragon Age Prameny,protože jsem četl,že je to něco podobného.Tak jsem se chtěl zeptat,jestli neznáte ještě nějakou hru,kde se můžu takhle rozhodovat a jakože měnit děj.I když se to někdy jenom tak tváří...

Díky za nějaké doporučení
gotti
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 31. 3. 2014 22:32

Mass Effect si na tom docela založil reklamu a mohl by se i blížit tomu, co se ti líbí. Líbit by se ti mohla i série Fallout - pokud chceš novější hry, tak ale zkoušej asi až od třetího dílu. A osobně jsem nehrál, ale stejně tak by se ti mohl líbit i Alpha Protocol.

A jinak naprosto výborná adventura s volbami je The Walking Dead Season 1, 2 a The Wolf Among Us.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod gotti 1. 4. 2014 15:14

Byl by problém,pokud bych chtěl zkusit Mass Effect 3 bez toho,aniž bych hrál předchozí díly?
gotti
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SPY 1. 4. 2014 20:55

Co to je zkusit? Hrat demo, klidne. Hrat celou hru, no to nevim ...

ME2, bych rozhodne nepreskakoval. I tak bych si ale pustil alespon video Comic co Bioware delali pro PS3 uzivatele, kde nebyl k dispozici ME1.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 4. 2014 22:32

Dishonored. Sice to není RPG, ale na tom jak hraješ opravdu záleží.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike