Hráči počítačových her v ČR

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod MightyLuke 3. 4. 2012 23:32

Zdravím všechny, píšu diplomovou práci, ve které se zabývám počítačovými hrami a hráči v ČR. Cílem práce je zjistit zvyky, chování a preference českých hráčů. Proč sem tento příspěvek vkládám - čím více respondentů dotazník vyplní, tím lepší a ucelenější obraz se mi podaří získat. Výstupy budou využity pouze pro potřeby diplomové práce, nikoliv ke komerčním účelům. Proto bych vás rád poprosil o jeho vyplnění. Moc děkuji každému, kdo si udělá chvilku času (cca 5 minut) a dotazník vyplní.

http://kwiksurveys.com?s=LMEEIF_da40081
MightyLuke
First Blood

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 4. 4. 2012 01:27

vyplneno .)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 4. 4. 2012 07:23

Taky :) Tohle je super dotazník - lepší než ty, co jsem viděl do teď, kde je milion otázek, zaškrtávátek a výběrů :) Takovej hravej :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod USER47 4. 4. 2012 08:45

Ačkoli některejm podivnejm otázkám se to taky nevyhnulo ("Jaká je podle vás ideální cena nové hry?").:)
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 4. 4. 2012 08:47

Tu jsem tam neměl... Jak to? :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod USER47 4. 4. 2012 10:53

Je to napsaný trochu jinak, ale mít jsi to tam musel:).

Otázka č. 27:
"Jakou cenu za novou počítačovou hru považujete za optimální?"
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 4. 4. 2012 11:06

Ne, neměl :) Asi jsem někde odpověděl jinak a nedostal jsem se tam :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 4. 4. 2012 11:21

Já tam měl obě, co tu User napsal :) Ale myslím, že u té první to bylo trochu jinak řečeno. Jinak jsem taky vyplnil, pěknej dotazník :)
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod includes 4. 4. 2012 11:23

Máš to tam, snad Ti to pomůže! :-)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 4. 4. 2012 13:20

Taky jsem tam vůbec neměl otázky na cenu her, vlastně o hrách tam snad byly jen dvě otázky, jestli hraju počítačové hry a jestli hraju na PC nebo konzoli, tak to je teda divný dotazník.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 4. 4. 2012 13:25

ja mel o hrach skoro vsechny otazky,zrejme se otazky dost vetvily na zaklade predešlych odpovedi ,tušim ze to on sam psal nekde ve spode stranky
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod USER47 4. 4. 2012 13:25

Teď jsem na to koukal, zdá se, že pokud zaškrtneš na začátku konzoli, tak to přeskočí asi 35 otázek a šoupne tě to rovnou na konec.:D Asi se autor zajímá jen o PC hraní.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 4. 4. 2012 13:32

Taky mě napadlo, že o většinu přijdu, pokud zaškrtnu konzoli. Možná je to taky chyba :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 4. 4. 2012 15:04

to bude asi ono, zaskrtl sem po dlouhem premysleni Pc

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod USER47 4. 4. 2012 15:16

Minimálně je podivný, že když zaškrtneš primárně PC, tak se tě to ještě zeptá, zda nehraješ i na konzolích...ale při zaškrtnutí konzolí tě to rovnou pošle na konec bez dalších otázek.:D
USER47
Killing Spree

Další stránka