Hra roku 2011 - Diskuze

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod holubek002 2. 1. 2012 00:09

Tak klidne to muzem rozsirit treba na pet her nebo vic. Ale osobne si myslim, ze ty tri jsou akorat...
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod SPY 2. 1. 2012 02:09

No loni by mi ani tech 5 nestacilo. Letos nevim co do tech 3 narvat, jelikoz snad vsechno krome Portalu 2 pro me bylo letos vsechno zklamanim, ne ze by bylo vsecko zly, ale cekal jsem toho od hodne her mnohem vic.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod David Sláma 2. 1. 2012 10:58

Hlasoval jsem takhle:

1. Star Wars: The Old Republic
Parádní věc, v podstatě je to vylepšený KotOR s možností hraní s ostatními. "Střílecí" i "lightsaberové" classy jsou vyvážené a zábavné, boje jsou parádní, příběh pro každé povolání jiný a jsou tam zajímavé věci, pěkná sbírka planet, prostě skvělé. Jsem zvědav, jak se hře bude dařit dál.

2. Portal 2
Druhý Portal mě hodně překvapil a celou herní dobu perfektně bavil. Je pravdou, že zatímco v jedničce bylo potřeba najít "a solution", ve dvojce se spíše hledá "the solution", ale leveldesign a humor to vynahrazuje.

3. Deus Ex: Human Revolution
Senzační hra s atraktivním příběhem a perfektní prezentací, ta tu nesmí chybět. Oceňuji také DIY přístup k hraní: přístupem k hraní z toho jde udělat cokoli mezi akční střílečkou a stealth akcí (nebo spíše puzzle-logickou hříčkou :) ).

Vyšlo ještě dost dobrých věcí, ale vyloženě mi chybí místo jen pro jednu: Skyrim. Množství bugů a glitchů je děsné, přesto je to jedinečná a výborná hra, která si místo na slunci zaslouží.
David Sláma, editor časopisu Computer
Failure is not an option. | Ignorantia iuris non presumitur nec toleratur.
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod USER47 2. 1. 2012 13:56

flash: TW2 vyšlo někdy ke konci roku 2010, ne?:)
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 2. 1. 2012 21:06

Z toho minima her, co jsem hrál, jsem vybral Crysis 2 a momentálně rozehraný Dead Island. Pak jsem se vybíral z TDU 2, Dirt 3, Driver PL, ale rozhodl jsem se pro LittleBigPlanet 2. :)
oneill_sx1
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 11. 1. 2012 19:46

Protoze nevidim realne, ze bych do konce mesice neco dohral, tak uz jsem taky zahlasoval. U prvnich dvou mist to bylo tezke, nejradsi bych dal obe na prvni :-) A verim, ze kdybych hral batmana, tak ze by se do TOP3 vlezl taky.
To je frajer...

holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod .soul 12. 1. 2012 00:14

Batmana jsem taky ještě nestihl a předpokládám, že by na první příčky dosáhl. Čekám jen na přívětivější cenu :)
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 12. 1. 2012 19:01

Cena je OK, ale ja ho taky nehral protoze mam plno restu a totalne nestiham. Proste toho mam ted moc...

Momentalne mam rozehrany asi 4 hry a to nepocitam ty, co mam jen "pozastaveny" (tzn to, co uz jsem nehral tak dlouho, ze uz si ani nepamatuju ovladani :D)
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod holubek002 28. 1. 2012 14:37

Jenom pripominam, ze do konce zbyvaji 4 dny, kdyby nekdo jeste chtel hlasovat ;-)
To je frajer...

holubek002
Rampage

Předchozí stránka