HEADSHOT!!!

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod DevAstor 28. 10. 2009 19:21

Zakládám téma Headshotů. 8-)

Obrázek
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod weca 28. 10. 2009 19:29

...Dobrej nápad ;-)
Obrázek
Daddy´s home!

AC (HC) Sparta Praha & Chelsea FC FAN!
weca
Killing Spree

Odeslat příspěvekod boris588 28. 10. 2009 21:46

boris588
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 28. 10. 2009 22:45

Prosím Tě Devaste to myslíš smrtelně vážně?! Mně se tento způsob prezentace Her, ani trošku nelíbí a jsem zásadně Proti! a prosím vás všechny o uzavření tohoto Topicu, choděj sem i mladší 10-15 let...a co Rating a ETIKA Hráče. To si chcete tady v tomhle Hnusu čochtat a Mlaskat jako ve STUBovi?! Nechte toho za včas, Dékuji za pochopení.Jinak budu Zlej medvěd a poženu to vejš z plnejch sil na to se připravte! A bude tady opět Dusno! Marcel od Zvonu...blbej nápad Weca a i případně dalších třeba i Boris...atd. co se připojí.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 28. 10. 2009 22:50

Marcel: S tímhle myslím nepochodíš :) Podívej se do sexy hrdinek, řada obrázků je tam pod odkazy...nemusím snad psát proč.

A co televize? Tam jsou takové scény k vidění normálně, i v seriálech odpoledne, na které se dívají malé děti (příklad z mé rodiny). Tady prostě musím stát na straně Devasta & Co. A co, že tu postujeme obrázky headshotů? V televizi jsou HSka taky, mnohem realističněji udělaná a čuměj na to i děti...tak si svá moudra prosím nechej u sebe doma :)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod DevAstor 28. 10. 2009 22:50

Jen mě napadaj blbosti jak dycky. :) A byl jsem zvědav na reakce... :-] http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... 0#p6819830
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 28. 10. 2009 23:05

No tak Tu reakci máte a myslím to velmi Natvrdo a Vážně, prostě přemýšlejte lépe o Doupátku! Poslední Varování a Prýč s Tím hnusem...děkuji. Marcel od Zvonu.
Torhame: Brzdi a mně nezajímá co je jinde!... tady je Doupě, básta , basta, No Béne a konec Diskuze...a ten Drak to má vedle aspoň v odkazu, že...
A ještě jedna věc to chcete tady dělat Voloviny , když teď Ježek má úplně jiné Starosti než Vás tady rovnat?§ Takže to tady chcete zavařit, a nahnat sem na Vás někoho jinýho a udělat Ježkovi problema. Takže příště Myslete Hlavou, Frajeři!
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 28. 10. 2009 23:16

Marceli prosimte...

Myslim ze je to dobre tema. Aspon ma napad. :) Akorat stejne brzo zapadne.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 28. 10. 2009 23:18

Ano Lo!Zza, zapad do Bahna již teď a je tam pokrk, a prostě to vypadne OKAMŽITĚ! do Zítra Rána, konec, již sem si svý řek...Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Darwel 28. 10. 2009 23:22

Marceli, pro-sím tě, drž pro jednou hubu, tohle se nedá číst... Nikoho, ale absolutně nikoho nezajímají ty tvoje "jsem-pán-bůh-a-moje-slovo-platí-nade-všechny" sračky.

Díky, do zítra vypadni, nejlépe OKAMŽITĚ, svoje jsem si řek. Darwel.

Obrázek
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod weca 28. 10. 2009 23:39

Obrázek

//Darwel: :lol:
Daddy´s home!

AC (HC) Sparta Praha & Chelsea FC FAN!
weca
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Darwel 28. 10. 2009 23:42

Obrázek

Obrázek

Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 28. 10. 2009 23:43

Sice Tady Darwele, pak bude méně Lidí, až tahle Bitva skončí, no vono sem stejně již chodí málo lidi a řekněte mi Proč? he...A Ježek , sice nedávno prohlásil, že by mu i Ti zlobiví chyběli, ale já jsem jiného názoru a budu tady až do Konce Doupěte, a hnusárny a sprosťárny se tady dělat nebudou...Panstvo na to zapomeňte, Já nejsem PCí, s Tím ma taky štvete, že mu nedáte pokoj,a když, tak vždycky jen na chvíli...Dobrou Noc Frajeři...Ponocnej Marcel od Zvonu...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Darwel 28. 10. 2009 23:46

Obrázek

Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Trey 28. 10. 2009 23:57

Dobrej nápad na téma,až si vzpomenu na nějakou hru kde byl pořádně brutální headshot,tak to sem hodim. :twisted: :twisted: :twisted:
Trey
Killing Spree

Další stránka