Česká Piratská Strana

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 23. 4. 2009 08:10

Následky jsou podobný :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Petr Kolář 23. 4. 2009 08:29

To je v pohodě, až mě přestane bavit práce, tak začnu krást po domácnostech a založím si na to protizlodějskou stranu, co to zlegalizuje. Naši spoluobčané ze socio-kulturně znevýhodněného prostředí přeci taky kradou, tak proč to držet v ilegalitě. Můžu si být jistý, že protože je to stejný princip, tak mne aspoň Alianna podpoří :twisted:
Petr Kolář - Doupě.cz

it´s better to be hated for what you are, than you be loved for what you´re not...
I live. Again.
Petr Kolář
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SCobra 23. 4. 2009 08:37

Oni ale nepíšou, že budou podporovat pirátství (nejdřív čti Péťo, a pak piš ;-) ). Oni píšou, že se zasadí o změnu autorského zákona tak, aby byl pro "zákazníka" podstatně přívětivější, přičemž autoři nepřijdou o odměnu za svoji práci. Na tom mi nepřijde nic špatného...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Ertefol 23. 4. 2009 08:53

Ne, oni chtějí legalizovat sdílení všeho s tím, že se autoři budou platit z legislativy. Takže budeš nejspíš platit paušál za internet se stahováním.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 23. 4. 2009 09:02

Ono se to dá řešit různými cestami, zrovna tohle by nebyl o moc lepší stav, než je teď :-)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Petr Kolář 23. 4. 2009 09:23

SCobra píše:Oni ale nepíšou, že budou podporovat pirátství (nejdřív čti Péťo, a pak piš ;-) ). Oni píšou, že se zasadí o změnu autorského zákona tak, aby byl pro "zákazníka" podstatně přívětivější, přičemž autoři nepřijdou o odměnu za svoji práci. Na tom mi nepřijde nic špatného...
Reaguju spíš na Aliannu, že všichni přece tahají, tak je potřeba to zlegalizovat. Jinak by mne zajímala nějaká jiná, lepší, cesta,než že bychom to platili z daní.
Petr Kolář - Doupě.cz

it´s better to be hated for what you are, than you be loved for what you´re not...
I live. Again.
Petr Kolář
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SCobra 23. 4. 2009 09:31

Aha, mě to přišlo jako reakce na tu stranu :-) Tak to pak jo :-)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 23. 4. 2009 13:25

Petr Kolář píše:To je v pohodě, až mě přestane bavit práce, tak začnu krást po domácnostech a založím si na to protizlodějskou stranu, co to zlegalizuje. Naši spoluobčané ze socio-kulturně znevýhodněného prostředí přeci taky kradou, tak proč to držet v ilegalitě. Můžu si být jistý, že protože je to stejný princip, tak mne aspoň Alianna podpoří :twisted:

bohuzel cigani ani za to trestani nejsou
same amnestie od prezidenta nebo je radsi policajti pusti bo by pak byli rasisti

(jestli tohle vyznelo rasisticky tak ano je to rasisticky )
asi banan
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 23. 4. 2009 16:32

Alianna Hitomi píše:(jestli tohle vyznelo rasisticky tak ano je to rasisticky )
asi banan
:mrgreen: :mrgreen:
Banány maj hodně vitamínů(především B6), Ali :-)
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod flash789 23. 4. 2009 16:40

To sou tvoje nohy Alianno? :oops: :twisted: :oops:
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 23. 4. 2009 16:47

flash789: Ne, to sou japonský nohy :-P :mrgreen:
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod flash789 23. 4. 2009 17:27

Ohh..alianno..odpust chlipnemu starci a vrat si svuj obrazek..hmm..coze?..sem mimo tema?..pardon:p
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chumbaba 25. 4. 2009 21:24

Lol, jsem zvědavý, jak si půjdou na vnitro registrovat politickou stranu s názvem "pirátská".
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rommel 26. 4. 2009 12:29

Změnit špatný zákon, který podplatila banda mafiánů je potřeba. Každá pirátská strana dobrá. Ž ejá kvůli takovým "borcům" přestanu nakupovat hry. Co to tu furt píšete boha?
rommel
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 26. 4. 2009 18:08

Změnit špatný zákon, který podplatila banda mafiánů je sice potřeba, ale jedna maličká strana s tisícem podpisů a jednoúčelovým programem nemá nejmenší šanci...
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka