Tak další rok:
Ford Racing 2 - 80 % - milé překvapení. Zábavné arkádové závody ze staré školy
Serious Sam: Siberian Mayhem - 70 % - oproti základní čtyřce bohužel zklamání
Grid Legends - 75 % - příběhový režim byl prima, ale klasická kariéra založená na grindování byla na prd
Damnation - 80 % - velké překvapení. Nechápu, proč je to tak podhodnocené
Need for Speed Carbon: Own the City - 85 % - asi nejlepší NFS, co si na mobilu lze přes PPSSPP zahrát
Kingdom Come: Deliverance - 75 % - mé první a asi i poslední RPG. Kvantita zvítězila nad kvalitou a jako příběhová adventura by mě to bavilo podstatně víc
Need for Speed: The Run - 80 % - škoda jízdního modelu, ale jinak skvělá hra.
Shadow Warrior - 80 % - zbytečně dlouhé, ale jinak fajn řezničina
Need for Speed: Most Wanted 5-1-0 - 70 % - ze začátku dobré, ale obtížnost pak začne dostahovat absurdních výšin. Nakonec nedohráno, i když jsem se z mobilu přestěhoval na PC s velkou 4K televizí a Xbox ovladači. Prostě to nešlo.
Street Racing Syndicate - 70 % - celkem v pohodě NFS z Wishe
Far Cry - 85 % - fakt super hra, navíc s českým dabingem
Crysis - 80 %
Crysis Warhead - 80 %
Crysis 2 - 70 %
Outlast - 80 % - hráno s českým dabingem od Fénixu. No, byl jsem rád, když jsem to měl za sebou
Enemy Front - 85 % - po dlouhé době WW2 a velice povedená. Duchovní nástupce prvních COD... na rozdíl třeba od pátých COD...
Test Drive Unlimited (PSP) - 90 % - definitivní verze TDU a jednoznačně to nejlepší, co lze na mobilu hrát.
Harry Potter a Kámen Mudrců (PS1) - 40 % - šílené ovládání, celkem tupý gameplay a vysoká obtížnost. Bez state saves ani *****.
Harry Potter a Kámen Mudrců (PC) - 90 % - modeři odstranili problémy s ovládání, takže teď už tomu není co vytknout.
Harry Potter a Tajemná komnata (PC) - 75 % - tím, že uděláte všeho víc a odbudete level design lepší hru neuděláte...
Mafia: Definitive Edition - 80 % - kdyby veškeré úsilí, které věnovali tomu, aby to bylo jiné, věnovali tomu, aby to bylo dobré, udělali by lépe.
Do nějaké pokročilé fáze rozehráno:
NFS Shift - velmi slušná konkurence prvního Gridu
Horizon Chase Turbo - neskutečná chujovina
Need for Speed Undercover (PSP) - bohužel dost špatné a nevím nevím, jestli se dokopu to dohrát
Dirt 2 (PSP) - v defaultu jede jako snad první PSP hra v 60 FPS (netřeba hackovat), navíc se slušnou grafikou.
Ridge Racer (PSP) - sice hrozně repetitivní, ale stejně to člověk nedokáže vypnout. Prostě úchylnost.