QUEST FOR GLORY

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod maio_r 15. 11. 2007 11:14

Prosim vie mi niekto helpnut? uz dlhsi cas zhanam cestinu do hier Quest for Glory, teda najma do prvehu dielu...existuje vobec? dakujem ...je to moja srdcovka
maio_r
First Blood

Odeslat příspěvekod Logan007 15. 11. 2007 14:12

zkusil bych počkat na tohle:

http://www.questforglory.euweb.cz/
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 15. 11. 2007 14:36

QfG5 bych rad i ja, je to docela unikat, ktery tady ani nevysel. Bohuzel CZ neni, a EN je tam celkem narocna.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod maio_r 15. 11. 2007 14:50

logan007: yo na tych starnkach som bol...len kedy to chalan aktualizuje je otazka...na 3,4 cestinu ma...1,2 nie....prave som inac pisal 2 chalanom, ktorych som nasiel na inych forach a tvrdili, ze na nete sa cestina asi neda najst ale maju to z CD , ktore boli vydavane v 90-tich rokoch k casopisu SCORE...tam , ze ta cestina je na QFG 1...tak cakam...hm ale mohol by sa aj nejaky miestny borec do toho pustit :)
chcem prejst vsetky ale zacat chcem 1, ma brutal atmosferu, samozrejma VGA verzia z '92 lebo bola aj EGA z '89...
maio_r
First Blood

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 15. 11. 2007 15:08

To mi nerikej ze to nevygooglujes. Jinak QfG3 CZ ti muzu poslat, kdyz mi das majl. Jednicku myslim nemam, a dvojka nebyla prelozena.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod maio_r 15. 11. 2007 16:29

to _DAVE_

nie mne sa to nepodarilo...vygooglit cestinu na QfG1...na zazraky neverim ale toto by taky maly asi bol...na 3,4 mam ale dik...ide mi hlavne o prvy diel...
maio_r
First Blood

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 15. 11. 2007 16:54

hmm, asi mas pravdu. Mel jsem za to, ze to vyslo na nejakem SCORE. Ale byly to asi jen dily 3,4.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Ertefol 15. 11. 2007 20:52

Jednička určitě vyšla na SCORE i v lepší kvalitě obrazu, než původní verze... Jak to vím? Valí se mi to doma a asi třikrát jsem to dohrál :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod holubek002 15. 11. 2007 21:04

Ja mam doma ctyrku. Byla u Scorecka 64. Nikdy jsem to nedohral :?
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod maio_r 16. 11. 2007 13:38

to Ertefol: ok ale mas do toho cestinu? mne nejde o hru...tie mam

myslim do QfG1

to _dave_

hej bolo to aj v score /QfG1/, VGA verzia hry z 92 roku, no a knej zevraj na tom CD bola cestina...takze jedina sanca je asi zohnat to CD...co je asi dost tazke...neviem ani aky to bol rocnik...
maio_r
First Blood

Odeslat příspěvekod Ertefol 16. 11. 2007 16:46

Ono k tomu není čeština, ona je přímo zakomponovaná do hry.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Logan007 16. 11. 2007 17:32

tak jako to Score mám taky doma... ;) Ta čeština je zakomponovaná do hry... Ti to klidně pošlu, myslím že ta hra už by mohla patřit do abandonu, ne? :)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 16. 11. 2007 17:35

maio_r píše:to Ertefol: ok ale mas do toho cestinu? mne nejde o hru...tie mam

myslim do QfG1

to _dave_

hej bolo to aj v score /QfG1/, VGA verzia hry z 92 roku, no a knej zevraj na tom CD bola cestina...takze jedina sanca je asi zohnat to CD...co je asi dost tazke...neviem ani aky to bol rocnik...

cestinu neres, cela hra jen velka jak prumerna cestina. poslou ti celou hru.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 16. 11. 2007 17:40

holubek002 píše:Ja mam doma ctyrku. Byla u Scorecka 64. Nikdy jsem to nedohral :?

No byla to jeste old tezka adventure. Taky jsem nedohral, skoncil jsem tesne pred koncem, padalo to. Ale byla tam bozi atmosfera, takova Slovanska mytologie. Treba QfG3 uz takovou atmosku nema, jen jsem ji rozjel, mozna nekdy dohraju. Odehrava se to spis na poustich, savanach atd.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 16. 11. 2007 18:16

Byla to moje vubec prvni adventura. Do te doby jsem si vubec nedokazal predstavit, ze bych si "povidal" s nejakou pocitacovou postavou :) Myslim, ze jsem skoncil u Baby jagy a dal jsem se nedostal. Nejaky doctor tam chtel slozit neco z peti prisad (voda, vzduch, zeme,...), pak tam bylo neco s Rusalkou, ale to uz jsem se vubec nechytal. Bylo mi kolem deviti let, kdyby to znova rozjel, mozna bych se dostal dal...
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage