jakou hru?

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod gotti 9. 7. 2007 12:59

ahoj.chtěl by jsem se zeptat,jakou hru by jste mi doporučili,aby ta hra měla realistickou grafiku a alespon trochu realistický příběh.já zatím uvažuji o:

Joint Task Force
Company of Heroes
Theatre of War
Empires: Dawn of the Modern World
Sparta: Ancient Wars
Medieval II: Total War Kingdoms
Hannibal: Vengeance of Carthage
Cossacks 2: Napoleonic Wars
Football Manager 2005
Rainbow Six Vegas
half life 2
Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
STALKER: Shadow of Chernobyl
Ghost Recon Advanced Warfighter
Call of Juarez
Sherlock Holmes:Případ stříbrné náušnice
myst4
Secret files: Tunguska
syberia 2

nebo znáte nějakou lepší hru v žánru?podle recenzí by se mi mohli tihle hry líbit,ale her je hodně a tak by mě zajímal váš názor na ty hry.díky
gotti
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 9. 7. 2007 13:08

No, Riddick, Half-Life 2 a STALKER jsou sci-fi, ale v akčním žánru je to v současné době špička. Co se týče strategií - tam bych sáhl nejspíš po Medievalu. Sparta není nic moc, Company of Heroes mě příliš nezaujalo a zbytek jsem nehrál :) Z adventur bych asi sáhl po Tungusce, i když jsem ji nehrál, tak vypadá hodně dobře.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Heady569 9. 7. 2007 13:09

zkus Call of Juarez...
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 9. 7. 2007 13:13

Akorát skoro žádná z těch her nepasuje do jeho požadavků - trochu realistická grafika a trochu realistický příběh.
Tam pasuje jen Company of Heroes, možná Theater of War, Medieval II, Rainbow Six Vegas a Ghost Reacon. Ostatní maj realitě se nepříliš blížící grafiku nebo jsou sci-fi...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Marty89 9. 7. 2007 13:17

No já bych docela doporučil ten Medieval II, grafika je dobrá, ale hrát bitvy ve městech to je za trest.
Legen - wait for it... dary
Cerveza o muerte
Marty89
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Heady569 9. 7. 2007 13:20

Rainbow Six Vegas zrovna ukazkovou grafiku nema.... leda ten Medieval II nbo Call Of Juarez
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod gotti 9. 7. 2007 16:43

já jsem pročetl nějaké recenze a tady ty hry mi přišli podle toho co psali ve své kategorii nejlepší.medieval2 mám doma a líbí se mi to.koupil jsem si ještě splinter cell chaos theory a taky se mi to líbí.v časopise jsem viděl obrázky ze hry Enemy territory:quake wars a ještě Alan Wake a vypadají obě hodně dobře.s tou realitou alespon trochu :) třeba nemám rád nějaký vesmírný strategie a tak.
gotti
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 9. 7. 2007 20:11

Half Life 2, FAR CRY, kto nehral, akoby nezil :wink:
Thowt1

Odeslat příspěvekod Wint3r 9. 7. 2007 20:40

Ze strilecek bych doporucil ctyrlistek HL2, Far Cry, Riddick a Stalkera a ze strategii jsem hral jen demo CoH a prislo me to jako tuctova strategie z 2.sv. na principech Warhammeru (zabirani bodu...), ale na zabaveni staci.

Ale jak rikal SCobra, realisticke jen tezko...
Wananananana, scary.
Wint3r
Killing Spree

Odeslat příspěvekod alximiq 9. 7. 2007 22:57

no ja som tiez za Call Of Juarez..
Istotne neolutujes ani HL2..
I`m not like them, but I can pretend..
alximiq
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 10. 7. 2007 05:14

Připojuju se k Riddickovi a STALKERovi,jestli jsi nehrál HL2,tak to taky určitě zkus a Company of Heroes vypadá taky moc dobře.Sice jak to někdo psal,principy z W40k: DotW,ale mi to třeba vyhovovalo.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Jackal 10. 7. 2007 08:58

STALKER, ten se nesmí opomenout, HL2 a přicházející pecka GHOST RECON ADVANCED WARFIGHTER 2 !!
NB: ACER Aspire 7741G, Intel® Core™ i5-430M 2.27GHz/2.53GHz, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 7 64bit Home Premium, Avast! Internet Security 5
Telefon: HTC HD7, Dell Streak Mini, CoPilot Live 8.2.0.406 - Evropa 2010/03 (17.12.2010), Navigon 2.6.1 - Europe
Jackal
Killing Spree

Odeslat příspěvekod gotti 10. 7. 2007 09:20

a nezkoušel jste někdo hru Resident evil 4?v recenzích jí odsuzují za špatné ovládání na klávesnici a nemožnost používat myš.tak jsem se chtěl zeptat,jestli ta hra jde ovládat na duálním ovladači(stejný jako na ps2).
gotti
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Jackal 10. 7. 2007 09:31

Ano Resident Evil 4 je dobrá pařbička a ovládání klávesnicí je aspoň pro mě velké zklamaní, ale dá se to zvládnout, jen to míření je šílený a o nervy, ale možná někomu sedí.
NB: ACER Aspire 7741G, Intel® Core™ i5-430M 2.27GHz/2.53GHz, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 7 64bit Home Premium, Avast! Internet Security 5
Telefon: HTC HD7, Dell Streak Mini, CoPilot Live 8.2.0.406 - Evropa 2010/03 (17.12.2010), Navigon 2.6.1 - Europe
Jackal
Killing Spree

Odeslat příspěvekod gotti 10. 7. 2007 09:48

takže jde na ovladač ten resident4?já jsem dost dlouho hrál na PS a PS2 a pořád si nemůžu ještě zvyknout na ovládání na klávesnici :) jsem rád,že jde na ovladač třeba hra splinter cell chaos theory.nevíte náhodou,jestli jdou tady ty ovládat ovladačem?
Rainbow Six Vegas
half life 2
Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
STALKER: Shadow of Chernobyl
Ghost Recon Advanced Warfighter
Call of Juarez
hitman4:blood money
Vampire: The Masquerade - Bloodlines

mám doma hru Chameleon a docela mi dělá problémy ovládání na klávesnici(běhání,skrčení,skákání...)když mám pak rychle reagovat,tak je to katastrofa.zvykl jsem si na ovladač
gotti
Killing Spree

Další stránka