FlatOut 2 a NFSC na NTB

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod bajlek 5. 6. 2007 10:18

ja ho koupil bez OS...setril jsem :)

frizi pls mohl by jsi sem napsat jakou verzi ovladacu mas? Mas Visty 32 nebo 64bit?

Mam Everesta ten mi u graficke karty vypise :

GPU Takt 398 MHz
RAMDAC Takt 400 MHz
Skutečný takt 135 MHz (DDR)
Efektivní taktování 270 MHz
Šířka pásma 4320 MB/s

i po pokusus o opetovne taktovani a naslednem restartu zustavaji hodnoty v Everestu stejne....takze taktovat jsem nikdy nemohl

//EDIT
nahrany ovladace 158.18 s modifikovanym INF souborem a vse ted fara v poradku. Diky za starosti a za to ze jste skladali hlavy dohromady ;) btw. PowerMizer je soucassti ForceWare nebo jde stahnout separatne. Chtel bych si spravovat profily na karte,aby mi dele vydrzela baterka

//EDIT2
nove mi Everest hlasi
GPU
GPU Takt 351 MHz
RAMDAC Takt 400 MHz
Pamet. sbernice
Skutečný takt 351 MHz (DDR)
Efektivní taktování 702 MHz
Šířka pásma 11.0 GB/s

//EDIT3
povedlo se mi nataktovat a udelat si profily. Takze mam standartne 350 na jadru i na pametech. A v overclock profilu mam 450 jadro 360 pameti. Sila jak se zvedne vykon:)
bajlek
First Blood

Odeslat příspěvekod bajlek 24. 6. 2007 09:03

Tak ted mam problemy s NFSC. Kdyz hraju tak se mi nekolikrat za hru restartuje graficky adapter (hra se tak na 10-20s trhne). Mam ovladace 160.03
bajlek
First Blood

Odeslat příspěvekod bajlek 24. 6. 2007 09:38

Jo a jeste jeden problem...jsem pripojen pres Hammachi a chceme hrat po LANu, ale ja nevidim kdyz je jakakoliv hra zalozena... muze to byt odlisnou verzi hry nebo odlisnou jazykovou verzi?
bajlek
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 25. 6. 2007 12:12

bajlek píše:Jo a jeste jeden problem...jsem pripojen pres Hammachi a chceme hrat po LANu, ale ja nevidim kdyz je jakakoliv hra zalozena... muze to byt odlisnou verzi hry nebo odlisnou jazykovou verzi?
Může.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod scater 25. 6. 2007 12:48

S jazykovou verzí by to imho nemělo mít nic společnýho.S jinou verzí se navzájem nespojíte.Pak taky nemůsí bejt povolená hra ve firewallu...
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 25. 6. 2007 12:52

scater píše:S jazykovou verzí by to imho nemělo mít nic společnýho.S jinou verzí se navzájem nespojíte.Pak taky nemůsí bejt povolená hra ve firewallu...i/quote]
No třeba Flatout měl problémy i s odlišnými jazykovými verzemi, takže...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod scater 25. 6. 2007 12:55

Tož to se omlouvám...Já jí nikdy nehrál.Bral sem to ze zkušenistí s ostatníma hrama
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 25. 6. 2007 12:56

scater píše:Tož to se omlouvám...Já jí nikdy nehrál.Bral sem to ze zkušenistí s ostatníma hramam/quote]
Jasně, u většiny problém není, taky jsem se s tím setkal jen u několika titulů, ale občas se to stává.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Berzeger 25. 6. 2007 21:11

Logan007 píše:je dost možný že sis krouhnul tím taktováním grafiku...i/quote]

za tuhle hlasku spachej harakiri a uz vickrat nemluv o vecech, kterym nerozumis. Taktovanim nemuzes nikdy nic znicit, pokud zaroven nezvednes nejakym uchylnym zpusobem napeti.
Asus P5Q-Deluxe, Intel Core 2 Duo E8400, 4096MB DDR2 RAM, Sapphire Radeon HD4670, Creative Audigy 2ZS, AOC 22'' widescreen LCD
Zastupce sefredaktora serveru FreeHry.cz a FlashFun.cz
Berzeger
Rampage

Předchozí stránka