FlatOut 2 a NFSC na NTB

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod bajlek 3. 6. 2007 13:39

dobry den...

potrebuju radu
chtel bych nataktovat grafiku v mem notebooku (ale to neni hlavni) a RivaTunerem jsem sice nataktoval,ale takty nebyly nikdy overeny a neslapalo to jak melo.

Hlavni problem mam nyni s hrou FlatOut 2 - pri hrani jsou vykreslovany na monitor zablesky "asi" textur (vypada to jako artefakty),ale problem je v tom ze jsem ji po taktovani vratil do puvodniho stavu. Ostatni hry jako jsou napr: C&C3, NFS Carbon,WH40000 Dark Crusade, F.E.A.R. mi jedou v poho. Updaty na hru jsem zkousel vsechny po ciste instalaci, bohuzel bez efektu. Konfiguraci v Control panelu od nVidie i v nastaveni ve hre jsem si take nijak nepomohl...

Ovladace mam verze 97.59

Konfigurace:
sasi HEL80
C2D 1.83GHz 2MB Merom
2x 1024 DDR2 667MHz DualChanel
GeForce Go 7600
OS Vista Ultimate 32bit

nejake rady?? Do ovladacu moc rypat nechci,pac jsem rad ze mi jede co mi jede,navic s novejsima jsem mel problem.
Naposledy upravil bajlek dne 24. 6. 2007 10:11, celkově upraveno 1
bajlek
First Blood

Odeslat příspěvekod HALI32 3. 6. 2007 17:55

ty jsi z hranic???:D ja taky:D jinak pekny notes...bohuzel ti neporadim
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Darwel 3. 6. 2007 18:09

Tak taktovat GF na noťasu se mi zdá trochu jako sebevražda, přecejenom, možností chlazení jsou tam poněkud omezené. Ohledně toho FlatOutu 2... Těžko říct čím to je, ono to může být úplně čímkoliv. :wink:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod bajlek 4. 6. 2007 09:40

Darwel píše:Tak taktovat GF na noťasu se mi zdá trochu jako sebevražda, přecejenom, možností chlazení jsou tam poněkud omezené. Ohledně toho FlatOutu 2... Těžko říct čím to je, ono to může být úplně čímkoliv. :wink:i/quote]

o to strach nemam ,ta grafika je podtaktovana. Moje ma takt jadra i pameti 350MHz. Ale zvladne (co jsem se docetl jadro az 470, pameti jen 370). Je podtaktovana,takze kdybych zvedl uroven snad jen na 440,360 tak budu spokojeny. Grafika si navic taha dalsich 256MB z RAM takze rychla je dot...jen jeste trosku dopomoct :)
bajlek
First Blood

Odeslat příspěvekod Logan007 4. 6. 2007 09:43

tak tohle je problém operačního systému... Vista je celkem zmetek, pak je dost možný že sis krouhnul tím taktováním grafiku...

Jinak jak se Ti ten NTB líbí? Chci taky tenhle... Jen nechápu proč máš 32bit systém...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod bajlek 4. 6. 2007 12:33

protoze jsem 64bit na netu nesehnal ;) jinak s Vistama jsem spokojen.. co se tyce notasu,tak jsem nanejvys spokojen (cena 26.500 s DPH) na Barbone, u VBI te to bude stat vice. Jinak pokud si taky nechas udelat tu samou konfiguraci, tak budes urcite jasat. Ja se od toho notase nemuzu odtrhnout.

btw. nezapomen si pridat BT a WiFi

tim taktovanim jsem si urcite nic neznicil, pac jsem ani nemel moznost otestovat a neprehanel jsem to ;)
bajlek
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 4. 6. 2007 12:53

Možná problém kompatibility ovladačů, hry a Visty.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Logan007 4. 6. 2007 15:08

no ale na Barbone dávaj OS k noťasu ne?
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod HALI32 4. 6. 2007 15:21

vista zatim dela bordel vsude kde muze davam ji jeste tak rok nez se fakt rozjede
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 4. 6. 2007 15:26

HALI32 píše:jeste tak rok nez se fakt rozjede

dva
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod HALI32 4. 6. 2007 18:03

ano dva...ja ale proti viste nic nemam akorat vsici jsme zvykli na xpecka a to je vsechno a problemy s hrama se dali ocekavat ale pomalu se to optimalizuje
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod frizi_ 4. 6. 2007 18:06

tak ja mam NB s go7600 450/400 v pohode taktnutu na 510/480, teplota sa zvysi max o 1-2 stupne + mam vlastnorucne upravene chladenie co dava dole dalsich zhruba 15 stupnov, takze ma teraz grafika v zatazi tak 70-80, predtym original z vyroby 85-95.... co sa tyka vist a flatout 2 nemam problem. zatial som absolutne so ziadnou hrou, programom alebo ovladacom nemal vo viste problem...
frizi_
First Blood

Odeslat příspěvekod jezek 4. 6. 2007 19:17

Logan007 píše:no ale na Barbone dávaj OS k noťasu ne?e/quote]

Teď už se dávají ke každému nb visty.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 5. 6. 2007 08:57

jezek píše:
Logan007 píše:no ale na Barbone dávaj OS k noťasu ne?e/quote]
Teď už se dávají ke každému nb visty.v/quote]
Občas se dává taky SUSE nebo nic zřídka taky XP. "Nic" je podle mě v současné době nejlepší volba...
Navíc to, že dávaj OS k noťasu ještě neznamená, že bude všechno pracovat, jak má.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 5. 6. 2007 09:00

No tak jako jo,když kupuješ starší řadu,tak dostaneš i XP.Beru to z vlastních zkušeností.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Další stránka