Krabicova verzia HL2, obsahuje aj CS:S?

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod decried 29. 1. 2007 21:13

Chcem si kupit HL2 original vratane CS:S, v eshopoch maju DVD verziu za 650.- a pisu tam ze obsahuje HL2: Deatmach, o CS:S ani zmienka. Ako to vlastne je? je potom CSko mozne stiahnut zadarmo cez steam alebo si ho musim tiez zaplatit? A co ostatne mody? Po zaregistrovani cez Steam by som potom mal mat HL2, CS:S, Deatmach, Lost Coast a co tam este vsetko je?
Make it idiot proof and someone will make a better idiot.
decried
First Blood

Odeslat příspěvekod Ertefol 29. 1. 2007 21:18

CS:S se oficiálně prodává, takže pokud není napsané, že ho balení obsahuje, musíš si ho koupit. A je tam asi jenom to, co jsi napsal. Pokud se nepletu, tak je HL-2 Holiday Collection (nebo tak nějak), která obsahuje všechno (včetně Episode One) a na Steamu stojí nějakých 40-50$ (což je dobrá cena, za tolik her)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Weightlifter 29. 1. 2007 22:17

Já mám HL 2 i s CS S :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 29. 1. 2007 22:41

protože máš buď GOLD nebo warez, v základu CS:S není, proč by se jinak prodávalo zvlášť :wink:
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod decried 29. 1. 2007 22:53

Verzia co sa predava zvlast obsahuje okrem CS:S aj DoD: source a HL2 Deatmatch. Samotny DoD je tiez plateny. Je v tom bordel, zajtra pojdem do kamenneho obchodu a spytam sa...
decried
First Blood

Odeslat příspěvekod Ertefol 29. 1. 2007 22:54

já bych věřil tomu, co je psané na tom e-shopu, pokud z toho vycházíš, tak se tu ani nemusíš ptát, protože pokud tam je CSS a DoD, tak sis odpověděl sám :)
PC, Wii U, 3DS
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod decried 29. 1. 2007 22:58

Tym som myslel samostatne CS:S, to sa predava s DoD + HL2 Deatmath.
Zakladnych verzii HL2 je asi viac, v jedom shope maju nejaku HL2 classic ktora obsahuje CS:S a v dalsich verziu ktora podla nich obsahuje deatmatch. Najlepsie bude sa opytat alebo pozriet si krabicu....
decried
First Blood

Odeslat příspěvekod Ertefol 29. 1. 2007 23:01

jo, takhle... Já osobně bych asi sáhl po Half-Life 2 Orange Box, která vyjde zároveň s Episode Two a bude obsahovat všechno z univerza Half-Life 2, včetně Episode Two za přijatelnou cenu. (Pokud se nepletu, je ještě Black Box, kde bude naprosto vše, včetně HL1 a všech datadisků, také je možné, že jsem názvy prohodil, pokud se tak stalo, omlouvám se)
PC, Wii U, 3DS
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 29. 1. 2007 23:43

Ono je v tom celkem slušný bordel, protože těch krabicovejch edicí vyšlo (a stále vychází) spousta, já jsem např. kupoval Half-Life 2 se kterým tam bylo ještě Counter-Strike: Source a Half-Life 2: Deathmatch ;)
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod Berzeger 30. 1. 2007 00:26

takze asi takhle. Ve Steamu mam takrka vsechny hry CS 1.6 pocinaje. Prodavaji se ruzne verze CS:S a HL2. Je HL2 Classic (499Kc), kde mas jen HL2 a HL2: Deathmatch. Dale je zde Gold edice (za cca 1399Kc), kde mas HL2, HL1: Source, HL2: DM a CS:S. Pak si muzes koupit edici CS:S, DoD:S, HL2:DM za 899Kc (ale u te pocitej s cca 800MB updatu). Pak je zde jeste Holiday Edition za myslimze 899Kc, kde mas HL1, HL2, HL2: Episode 1, CS:S. Volba je tvoje ;)

//EDIT: ja jsem si konretne koupil Classic Edition + DoD:S a CS:S v jedne krabici (HL2:DM mam tudiz dvakrat, ja blbec jsem nevedel, ze na Garry's Mod je treba i CS:S, takze jsem si musel CS:S koupit jeste navic.)
Asus P5Q-Deluxe, Intel Core 2 Duo E8400, 4096MB DDR2 RAM, Sapphire Radeon HD4670, Creative Audigy 2ZS, AOC 22'' widescreen LCD
Zastupce sefredaktora serveru FreeHry.cz a FlashFun.cz
Berzeger
Rampage

Odeslat příspěvekod decried 30. 1. 2007 01:01

Jo diki za info. Este som zistil ze Holiday Edition sa predava v 2 verziach, s a bez CS:S :D
Asi kupim ten Holiday Edition bez CSka, co uz sa da robit... Ale za HL2 + HL source + HL2 Episode 1 je to velice dobra cena.
Naposledy upravil decried dne 30. 1. 2007 01:04, celkově upraveno 1
decried
First Blood

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 30. 1. 2007 01:02

Dy't říkám, že je v tom bordel :)
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod BotuloToxin 30. 1. 2007 20:26

No dordel nebordel valve ví co dělá
HL hardcorefan,adm na half-life2.sk
ATi+AMD+Stargate SG-1 hardcorefan
[spoiler=nadpis]text[/spoiler]
BotuloToxin
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Berzeger 30. 1. 2007 21:41

decried: neni tam HL1: Source, ale HL1. A nutno podotknout, ze HL1 je mnohem lepsi jak HL1: Source. Jednak ten Source engine tam neni skoro vubec pouzity, a jednak na obyc HL1 sezenes kvanta modu.
Asus P5Q-Deluxe, Intel Core 2 Duo E8400, 4096MB DDR2 RAM, Sapphire Radeon HD4670, Creative Audigy 2ZS, AOC 22'' widescreen LCD
Zastupce sefredaktora serveru FreeHry.cz a FlashFun.cz
Berzeger
Rampage

Odeslat příspěvekod davee 30. 1. 2007 21:49

berzeger: Nechci se hadat, ale na krabici holiday verze je skutecne uveden HL1: Source.
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Další stránka