Neznám název hry

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod aronda 28. 4. 2014 02:26

Čaute, mám takový problém....x let zpátky jsem hrála takovou RPG hru (aspoň doufám, že to bylo RPG :-)), ale nemůžu si za nic vzpomenout na to, jak se jmenovala...zkoušela sem projet x webů, koukala na žebříčky her ale nic... Bohužel si z tý hry ani zas tolik nepamatuju, převážně jen to, že se začínalo někde u vody, hrála sem z třetí osoby, šlo se lesem ....pak tam byly takový blbůstky jakože sem se mohla tuším proměnit ve vlka nebo něco takového, bojovalo se s různýma obludama...mohla sem skákat i po střechách :D ...pak ještě vím že na jídlo jsem tam mohla jíst ragú z rýže :D no a to je tak nějak vše :/ takže kdyby mi někdo pomohl a věděl by název...byla bych moc vděčná ))
aronda
First Blood

Odeslat příspěvekod josa 2. 5. 2014 17:31

Ani za svet si neviem spomenut na staru hru kde som bol v skole. Chodilo sa tam na hodiny,prestavky,... zbierali sa nejake veci. Pohlad z boku. Aj pocasie sa tam menilo-
Robila sa tam tusim aj nejaka zloba.
asi 80-te roky.
CPU: Intel Core i5 9600k
GPU: EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0
RAM: 16GB
Zdroj: ENERMAX MaxPro EMP700AGT 700W
josa
First Blood

Odeslat příspěvekod Slash_luke 4. 5. 2014 20:05

aronda: "x let zpátky" znamená co? 80.léta? 90. léta? 2000+ ? Celkem by to pomoho zúžit výběr :)
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 4. 5. 2014 23:26

Píše, že osmdesátá.
Kdyby to bylo teď, tak tipnu Bully, takhle nevím.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Pipin 5. 5. 2014 09:03

Ertefol: Luke ale reaguje na příspěvek předtím...
Ani u jednoho mě ale nic nenapadá..
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod Ertefol 5. 5. 2014 20:19

Aha, omlouvám se :(
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Slash_luke 5. 5. 2014 21:47

V pohodě :) , zkoušel jsem po těch 2 hrách dnes ještě pátrat (nedalo mi to), ale bez úspěchu (akorát jsem našel jedno US diskuzní fórum, kde někdo pokládal hodně podobný dotaz jako josa, ale nepomohli mu :( ) .. chce to víc indícií! :D
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod slovdan 9. 5. 2014 09:54

Dobrý den všem
kdysi hodně dávno ještě na ZX Spectru jsem hrál hru kdy nějaký stroj (robot?) chodil v takovém koridoru( nebo místnostech??) a mohl likvidovat nepřítele. A snad to mělo v názvu něco s MOVIES. Nevíte někdo jak se to jmenovalo? A případně kde to lze stáhnout?? Díky
slovdan
First Blood

Odeslat příspěvekod danoxxx 9. 5. 2014 11:59

Cus,mam problem najit hru aspon podobnou ve stylu hrani jako bylo Kicks Online,nema nekdo zkusenosti s hrou nebo aspon podobnou zrusena byla tusim v roce 2009 od te doby neni zadny podobny styl hry ja tomu lajcky rikam Kouzelnej fotball :D byla to ***** a reknu ikdyz to byla docela low hra na pozadavky clovek se u ni bavil hodne,bylo to pod Gametribe ..od te doby marne hledam a nebo jsem zkousel to nahradit aspon fifou ale to je nuda...tak prosim o nejake typy diky predem...
danoxxx
First Blood

Odeslat příspěvekod petoseto 15. 5. 2014 07:16

DANOXXX: Neviem, či sa ti presne trafím do vkusu, ale skús pozrieť hry ako Urban freestyle soccer, Soccer mania s legovými panákmi, či Pet soccer. Posobia síce detsky ale sú celkom zábavné. ;-)

ARONDA: Nevedela by si uviesť niečo, čo by bolo špecifické pre danú hru ? tretia postava, začiatok v lese .. takých hier je veľa. Premeniť na vlka šlo tuším v Gothiku i Daggerfalle. Tá stopa s ryžovým ragú je dobrá, niečo také keby si pridala.

Poprosím aj ja o radu. Nepoznáte niekoto medzi "trápnymi" facebookovými hrami niečo ako zrušené Heroes of Neverwinter ?
http://www.wizards.com/DnD/Product.aspx ... everwinter
Niečo kde by si mohol človek poskladať partiu z postáv za ktoré hrajú jeho priatelia ? Ťahové súboje.
Náznak čohosi bol v Legends: Rise of a hero, ale to je pay to play.
petoseto
First Blood

Odeslat příspěvekod Medimali 15. 5. 2014 11:52

aronda píše:Čaute, mám takový problém....x let zpátky jsem hrála takovou RPG hru (aspoň doufám, že to bylo RPG :-)), ale nemůžu si za nic vzpomenout na to, jak se jmenovala...zkoušela sem projet x webů, koukala na žebříčky her ale nic... Bohužel si z tý hry ani zas tolik nepamatuju, převážně jen to, že se začínalo někde u vody, hrála sem z třetí osoby, šlo se lesem ....pak tam byly takový blbůstky jakože sem se mohla tuším proměnit ve vlka nebo něco takového, bojovalo se s různýma obludama...mohla sem skákat i po střechách :D ...pak ještě vím že na jídlo jsem tam mohla jíst ragú z rýže :D no a to je tak nějak vše :/ takže kdyby mi někdo pomohl a věděl by název...byla bych moc vděčná ))

Nevím, jestli to sedí, ale trochu mi to připomíná NOX. RPG, třetí osoba, jídlo tam je, zvířata taky ale jestli se v ně dá měnit...navíc je to už starší hra, já jí hrával na zš před 10 lety a to už byla stará asi :D
Medimali
First Blood

Odeslat příspěvekod skunkicz 19. 5. 2014 13:32

Potřebuju zjisti název hry. Je tam pohled "zvrchu", jako v buláncích. Je to INDIE hra. Nedávno se podle mě o ni objevil článek na root.cz (nenašel jsem ho). Ve hře se chodí s malým panáčkem a cílem je proběhnout mapu, aby vás neviděli "hlídači" (tuším, že vypadali jak ochranka - policisté), kteří svítí baterkou a když Vás jen uvidí, tak game over.
V mládí si myslíme, že život bude dlouhý a máme jej celý před sebou. Ve stáří litujeme, že byl příliš krátký a utekl jak pára nad hrncem.
skunkicz
First Blood

Odeslat příspěvekod Slash_luke 4. 6. 2014 13:41

skunkicz: Black Annex?
Of guards and thieves?
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod skunkicz 4. 6. 2014 20:56

Už sem to zjistil: Dynamite Jack
V mládí si myslíme, že život bude dlouhý a máme jej celý před sebou. Ve stáří litujeme, že byl příliš krátký a utekl jak pára nad hrncem.
skunkicz
First Blood

Odeslat příspěvekod LtSubzero 14. 6. 2014 16:41

Ahoj, potřeboval bych poradit s názvem hry. Je to alespoň 10 let stará strategie, ve které byly hlavním prvkem příšerky, které jste si vytvořily na začátku hry tím, že mezi sebou zmutujete různá zvířata (třeba žraloka a tygra). Pořád si pamatuju jedno super kombo na příšeru - skunk a sova. Víc už si toho bohužel nepamatuju. Díky předem na odpověď.
LtSubzero
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka