includes píše:Neznáte název některé hry? Napište sem o té hře nějaké informace, společně se pokusíme na její název přijít.n/quote]
Ahojky všichni. Ji já přicházím se svou troškou do mlýna záhad. Nevím, možná to rozlousknete velice hravě, protože asi jde o aktuální nebo novou věc.
Dneska jsem se motal po Elektroworldu a na obrazovkách notebooků šet set reklamních trailerů na různé hry. Bohužel ten set musel být víc jak hodinový, vydržel jsem u toho asi dvacet minut a pak mne už čas hnal dál.
Co mne tam zaujalo? Ukázky z nějaké hry na pomezí postkatastrofické scifi a fantasy. "Lidé" tedy bojovníci (á la pěchota) ve stříbřitém brnění (jakmile si nandali přílbu, šlo jim intenzivní modré světlo ze škvír, kde jsou oči) se mydlili ve zříceninách města s i létajícími potvorami zvícími ďábla s netopýřími křídly "brňáci" měli paprskomety - lasery? které šlehaly modré paprsky. Do toho se namontovaly tři holčiny. Jedna "superbojovnice" olepená elektronikou, která si s řadovými čertíky hravě poradila (i když posléze i zde padla kosa na kámen), pak tmavovlasá holka v něčem na způsob "sportovního brnění", která táhla (ochraňovala) mladší blondýnku, s patřičně ušmudlanými tvářemi. Těm dvěma holkám se zadařilo proběhnout do jakéhosi chrámu a sotva na nimy zapadla fortna, prolétl venku stín a skrz okno proskočil "čert velitel?" s pořádnou širočinou, kterou by mu u nás záviděl každý pracovník bourárny z městských jatek. Ta bojovnice po něm střílela ze svého blasteru //modrý paprsek//, ale čert se ani neošil a rozháněl se okolo sebe tou sekerkou jako já za mlada. Končí to tím, že blondýnce se podaří za přispění své ochránkyně dostat do vstupu do jakéhosi bunkru. Závěr této scény je velmi patetický, bojovnici drží za půvabnou nožku výše zmíněné monstrum, které od ní dostalo plný zásah jakýmsi granátem, poklop krytu se pomalu zavírá, nešťastná blondýnka se poslední škvírou loučí s ochránkyní, která třímajíc na prsou další granát očekává svůj ortel. Střih. V poslední sekvenci je vidět ona blondýna o něco starší, umytá, "obrněná" stojící v čele odhodlaných šiků, jak si nasazuje přílbu. Střih. Ukázka další hry......
Dokážete mi prosím osvětlit, co by to mohlo být za hru? Zprvu jsem si říkal, jestli to nemělo nějakou vazbu s Final Fantasy, jak jsem se ale přesvědčil tady na webkách, tak nikoliv. Grafika byla špičková, zpovzdálí se to jevilo i jako hraný film.... Díky za trpělivost a pomoc.
Graaaf