Neznám název hry

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 3. 1. 2014 11:19

Jsme v té hře taky kdysi nahráli s bráchou stovky hodin... A to jsme měli jen demo, které jsme hráli pořád dokola :D Pak jsme sehnali i krabici, ale už to nějak nebylo ono.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod pepikrihu 3. 1. 2014 11:28

Taky jsem měl jenom demo :D a úplně se mi vybavili vzpomínky :D

A mám ještě jednu na kterou myslím, taky si myslím že z podobného roku. Člověk hrál za muže, nejspíš princ? Pohled z třetí osoby, člověk mohl sbírat zbraně a předměty a snad i kupovat a samozřejmě bojovat. Bylo to taky 3D. TO je vše na co si vzpomínám. Díky.
Edit: Grafika byla taková barevnější, než temná.
pepikrihu
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 3. 1. 2014 11:32

Prince of Persia 3D?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod pepikrihu 3. 1. 2014 11:37

Už to mááám, nakonec to nebyl z třetí osoby...ale taková ta divná kamera.. a je to

Quest for Glory V: Dragon Fire
http://www.mobygames.com/game/windows/quest-for-glory-v-dragon-fire/screenshots
pepikrihu
First Blood

Odeslat příspěvekod Big Dick 4. 2. 2014 23:40

Zdravim.Neshánim název hry, ale hry kde se hraje podle hudby jako guitar hero nebo audiosurf,ale hledám další, tak jestli byste nějaký nenapsaly.Děkuji.
Big Dick
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 5. 2. 2014 00:40

Symphony ;-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Big Dick 16. 2. 2014 21:18

Zdravim.Shánim free to play hororovou kooperační hru.(stačí pro dva).Kromě Cry of Fear, to už znám, ale spíš jsem chtěl hrát něco co doboručujete.Je mi jedno jestli se stříli nebo ne.
Děkuji.
Big Dick
Killing Spree

Odeslat příspěvekod s-u-l-i 16. 4. 2014 17:28

Ahoj
Hledám jednu hru ale už nevím jak se jmenuje. Je stará docela dost (řekl bych tak rok původu 2000-2005). Je to strategie a myslim že byla dokonce česká. Mělo to 2 CDčka (zelený a červený). Na jméno si nepamatuji právě ale bylo to něco jako.... černočerná tma nebo kronika temna .... nebo zelenenočerná tma .. zatmění něco takovýho. Nevíte prosim vás někdo co myslim ?
s-u-l-i
First Blood

Odeslat příspěvekod Ertefol 16. 4. 2014 19:54

Dark Colony?
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod s-u-l-i 16. 4. 2014 22:52

nene neni to ono ... bylo to jakoby středověký :/ meče luky a tak :/
s-u-l-i
First Blood

Odeslat příspěvekod Ertefol 16. 4. 2014 23:28

Jo tak středověké - tím pádem možná Knights & Merchants?
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod s-u-l-i 17. 4. 2014 15:59

ne taky ne ... proste tam byly příšery snad i draci a tak... myslim že tam v názvu byla kronika ... "kronika temna nebo něco takovýho :/
s-u-l-i
First Blood

Odeslat příspěvekod DRAKcz 20. 4. 2014 16:01

Tak mam taky dotaz. Atari 800, jehlanem se jezdilo jakoby v bludisti, resiĺo se jak vysbirat vsechny bonusy
DRAKcz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod petoseto 22. 4. 2014 14:20

s-u-l-i, nemohlo by to byt The Black Moon Chronicles/Chroniques de la Lune Noire ?
petoseto
First Blood

Odeslat příspěvekod s-u-l-i 22. 4. 2014 18:24

To je ono !!! moc děkuju ! jsi nejlepšíí ! :)
s-u-l-i
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka