Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Ne ne...je tam SPOUSTA rozdílů...tak třeba příběh, Judge/Law systém, právě ty Dispatch mise (prostě pošleš jednoho člena clanu na misi a on ji bude sám plnit, po nějaké době/podmínce se vrátí) a mnoho dalšího, rovněž pozměněvý Job a Ability systém...Tomkalhotka píše:jo ja taky mluvil o FFT , FFTA sem nehral ale predpokladam ze to je to same jen s upravenou grafikou ne?
Jasně...PSX FFT je geniální. A bude i DS pokračování FFTATomkalhotka píše:aha... ale to nic nemeni na tom ze FFT byla/je super hra a uz se tesim na pokracovani na DS
Vím, a taky jsem tu obtížnost pocítil...dodnes pamatuju tu misi s léčkou na popravišti...to byla moje noční můraAlienX píše:Torham - FFT na ps1 ... a PORADNE tazke
C3nsuRED_cz píše:No a FFTA na GBA nebylo snad skvělý? Já sám jsem na tom strávil minimálně 200 čistých hodin!-/quote]
zaksam píše:C3nsuRED_cz píše:No a FFTA na GBA nebylo snad skvělý? Já sám jsem na tom strávil minimálně 200 čistých hodin!-/quote]
200 čistých??![]()
já mám čistých asi 45 hodin hotových mám 103 misí a chybí mi jenom 2 volný místa na mapě...
ale kdoví třeba tam budou nějáký supertěžký mise který mi vyjdou na 155 hodin...
btw. jediná věc co mě vadí na FFTA je naprostá nevyrovnanost postav. nic se nevyrovná ninjovi takže 5 ninju a jeden whitemage s autolife by byl maso... ale je to srabárna. a taky by mohli nezveřejnit který joby si musíš cvičit aby jsi dostal lepší... (kdyby to někdo náhodou nevěděl stačí jít do obchodu podívat se kdo může mít jakoukoliv zbraň a podle pořadí se to pozná...) ale aspoň jsem si nad tím asi na 30 vteřin zapřemejšlel."/quote]
C3nsuRED_cz píše:zaksam píše:C3nsuRED_cz píše:No a FFTA na GBA nebylo snad skvělý? Já sám jsem na tom strávil minimálně 200 čistých hodin!-/quote]
200 čistých??![]()
já mám čistých asi 45 hodin hotových mám 103 misí a chybí mi jenom 2 volný místa na mapě...
ale kdoví třeba tam budou nějáký supertěžký mise který mi vyjdou na 155 hodin...
btw. jediná věc co mě vadí na FFTA je naprostá nevyrovnanost postav. nic se nevyrovná ninjovi takže 5 ninju a jeden whitemage s autolife by byl maso... ale je to srabárna. a taky by mohli nezveřejnit který joby si musíš cvičit aby jsi dostal lepší... (kdyby to někdo náhodou nevěděl stačí jít do obchodu podívat se kdo může mít jakoukoliv zbraň a podle pořadí se to pozná...) ale aspoň jsem si nad tím asi na 30 vteřin zapřemejšlel."/quote]
No těch 200 hodin jsem myslel tak, že jsem to dohrál vícektrát a pokaždý to bylo něco kolem těch 60-70 hodinek, takže ve výsledku to tak vycházíNo jinak s těma jobama má částečně pravdu, ale zas tolik bych toho ninju nepřeceňoval.
H/quote]
Tuuurek píše:Tak sem se kousnul v hotel Dusk...mám nahodit světlo,ale potřebuju k tomu obě ruce(což se stylusem nelze....)....A nemůžu nic najít...nechce mě někdo jentak lehce nakopnout???
-/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků