Zákysník

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 14. 10. 2007 13:40

jo ja taky mluvil o FFT , FFTA sem nehral ale predpokladam ze to je to same jen s upravenou grafikou ne?
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 14. 10. 2007 13:42

Tomkalhotka píše:jo ja taky mluvil o FFT , FFTA sem nehral ale predpokladam ze to je to same jen s upravenou grafikou ne?
Ne ne...je tam SPOUSTA rozdílů...tak třeba příběh, Judge/Law systém, právě ty Dispatch mise (prostě pošleš jednoho člena clanu na misi a on ji bude sám plnit, po nějaké době/podmínce se vrátí) a mnoho dalšího, rovněž pozměněvý Job a Ability systém...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 14. 10. 2007 13:48

aha... ale to nic nemeni na tom ze FFT byla/je super hra a uz se tesim na pokracovani na DS :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 14. 10. 2007 14:51

Tomkalhotka píše:aha... ale to nic nemeni na tom ze FFT byla/je super hra a uz se tesim na pokracovani na DS :)
Jasně...PSX FFT je geniální. A bude i DS pokračování FFTA :wink:
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 14. 10. 2007 16:14

No a FFTA na GBA nebylo snad skvělý? Já sám jsem na tom strávil minimálně 200 čistých hodin! :D
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 14. 10. 2007 17:01

Torham - FFT na ps1 ... a PORADNE tazke :(
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 14. 10. 2007 18:26

AlienX píše:Torham - FFT na ps1 ... a PORADNE tazke :(
Vím, a taky jsem tu obtížnost pocítil...dodnes pamatuju tu misi s léčkou na popravišti...to byla moje noční můra :x. Ta obtížnost je vážně místy ultrabrutální. Asi nejobtížnější kousek, který jsem pařil...
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 14. 10. 2007 19:08

ty woe vuubec nebylo to tezke... ono to pro vas stopro bylo tezke poprve a meli ste malo vycviceny chary a malo dobrejch classu.. kdyz clovek vedel co a jak hra byla prave az moc lehka :(

muj kamos treba nemel memory kartu a dohral to na ejden zatah :D to byli HC casy :D

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod zaksam 16. 10. 2007 07:20

C3nsuRED_cz píše:No a FFTA na GBA nebylo snad skvělý? Já sám jsem na tom strávil minimálně 200 čistých hodin! :D-/quote]

200 čistých?? :shock: :shock: já mám čistých asi 45 hodin hotových mám 103 misí a chybí mi jenom 2 volný místa na mapě... :) ale kdoví třeba tam budou nějáký supertěžký mise který mi vyjdou na 155 hodin... :lol:

btw. jediná věc co mě vadí na FFTA je naprostá nevyrovnanost postav. nic se nevyrovná ninjovi takže 5 ninju a jeden whitemage s autolife by byl maso... ale je to srabárna. a taky by mohli nezveřejnit který joby si musíš cvičit aby jsi dostal lepší... (kdyby to někdo náhodou nevěděl stačí jít do obchodu podívat se kdo může mít jakoukoliv zbraň a podle pořadí se to pozná...) ale aspoň jsem si nad tím asi na 30 vteřin zapřemejšlel. :mrgreen:
kdo mi řekne idiote tak já mu řeknu: já nejsem idiot to ty jsi idiot protože mi říkáš že jsem idiot takže ty jsi idiot protože říkáš člověku co neni idiot idiote to znamená že ty jsi idiot protože mi řikáš že jsem idiot to ty jsi idiot protože mi řikáš že jsem idiot ale já nejsem idiot
zaksam
Killing Spree

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 20. 10. 2007 00:26

zaksam píše:
C3nsuRED_cz píše:No a FFTA na GBA nebylo snad skvělý? Já sám jsem na tom strávil minimálně 200 čistých hodin! :D-/quote]
200 čistých?? :shock: :shock: já mám čistých asi 45 hodin hotových mám 103 misí a chybí mi jenom 2 volný místa na mapě... :) ale kdoví třeba tam budou nějáký supertěžký mise který mi vyjdou na 155 hodin... :lol:

btw. jediná věc co mě vadí na FFTA je naprostá nevyrovnanost postav. nic se nevyrovná ninjovi takže 5 ninju a jeden whitemage s autolife by byl maso... ale je to srabárna. a taky by mohli nezveřejnit který joby si musíš cvičit aby jsi dostal lepší... (kdyby to někdo náhodou nevěděl stačí jít do obchodu podívat se kdo může mít jakoukoliv zbraň a podle pořadí se to pozná...) ale aspoň jsem si nad tím asi na 30 vteřin zapřemejšlel. :mrgreen:"/quote]

No těch 200 hodin jsem myslel tak, že jsem to dohrál vícektrát a pokaždý to bylo něco kolem těch 60-70 hodinek, takže ve výsledku to tak vychází :D No jinak s těma jobama má částečně pravdu, ale zas tolik bych toho ninju nepřeceňoval. :D
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod zaksam 21. 10. 2007 16:10

C3nsuRED_cz píše:
zaksam píše:

btw. jediná věc co mě vadí na FFTA je naprostá nevyrovnanost postav. nic se nevyrovná ninjovi takže 5 ninju a jeden whitemage s autolife by byl maso... ale je to srabárna. a taky by mohli nezveřejnit který joby si musíš cvičit aby jsi dostal lepší... (kdyby to někdo náhodou nevěděl stačí jít do obchodu podívat se kdo může mít jakoukoliv zbraň a podle pořadí se to pozná...) ale aspoň jsem si nad tím asi na 30 vteřin zapřemejšlel. :mrgreen:"/quote]
No těch 200 hodin jsem myslel tak, že jsem to dohrál vícektrát a pokaždý to bylo něco kolem těch 60-70 hodinek, takže ve výsledku to tak vychází :D No jinak s těma jobama má částečně pravdu, ale zas tolik bych toho ninju nepřeceňoval. :DH/quote]

VÁŽNĚ? :twisted: jako rozpoutávat flame tady nebudu tak jenom: double sword. proti argument může namítnout že napr. doublegrip nebo jak se to jmenuje je mnohem výhodnější až na to že: se učí najednou dvě ability ze zbraní, mnohem líp doráží (blitz/take aim taky ale nedělaj velký maso 80 už vůbec ne) status speciály... pak je ještě pár dobrejch ale nejvíc archer a thief. thief je jasnej krade (hlavně zbraně) a archer: boost. boostovaný 10JP combo s dalšíma dvouma ubyde poslednímu bossovi (a čemukoliv jinýmu) 999 HP :roll:. P.S. omlouvám se za mírný SPAMování....
kdo mi řekne idiote tak já mu řeknu: já nejsem idiot to ty jsi idiot protože mi říkáš že jsem idiot takže ty jsi idiot protože říkáš člověku co neni idiot idiote to znamená že ty jsi idiot protože mi řikáš že jsem idiot to ty jsi idiot protože mi řikáš že jsem idiot ale já nejsem idiot
zaksam
Killing Spree

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 21. 10. 2007 16:49

Jo, a slyšel si někdy např. o double cast? Když tuhle nádhernou vlastnost kombinuješ např. se summonerem, tak máš v podstatě to samý, co ninja s double sword, jen s tím rozdílem, že můžeš útočit na MNOHEM větší dálku a na MNOHEM větší počet lidí, než je jeden (třeba i 6, možná i víc, ale to už by chtělo opravdu hodně štěstí) :twisted: .Ale tím nechci říct, že double sword je o ničem, kombinovanej např. s damage to MP je to taky supr věcička :D
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 2. 11. 2007 12:31

Čus...mám problém v Pokemon Diamond...
Jsem na zacatku v prvnim meste, posbiral jsem neake tri kupony...je tam neaka jeskyne...jsou tam neake sutry tak se nemuzu dostat...mam Geoduda...pise mi to ze se to da znicit urcitym pokemonem...jak to znicim???
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 12. 12. 2007 23:34

Tak sem se kousnul v hotel Dusk...mám nahodit světlo,ale potřebuju k tomu obě ruce(což se stylusem nelze.... :D )....A nemůžu nic najít...nechce mě někdo jentak lehce nakopnout??? :?:
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod rhumburak 13. 12. 2007 00:29

Tuuurek píše:Tak sem se kousnul v hotel Dusk...mám nahodit světlo,ale potřebuju k tomu obě ruce(což se stylusem nelze.... :D )....A nemůžu nic najít...nechce mě někdo jentak lehce nakopnout??? :?:-/quote]

mě to taky nešlo a pak sem normálně vzal ukazováčky a zkusil oboje najednou a šlo to
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka