NFS U2 - "Filter" mapy, co s tím?

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Wlashack 17. 8. 2006 10:59

Hraju NFS U2 a na chvili jsem si vypnul zorbazovani na mape. Konkretne symbol hvezdicky (sprinty o obalky casopisu a DVD). Pak jsem ale dojel vsechny zavody, postoupil do dalsi casti mesta, tak se mi na mape objevila spousta novych zavodu. Ted ale potrebuji znovu videt kde jsou ty hvezdicky, tak jsem si je chtel znovu zapnout ale ouha - v seznamu typu (vlevo od mapy) uz ten typ s hvezdickou neni, takze ho nemuzu zapnout. Jen pri jizde se mi vedle mapy objevilo "Filter". Vsechno uzz jsem prolezl ale fakt nevim jak to zobrazovani znomu povolit. Poradite mi? Uz jsem fakt zoufalej.

PS: Mam original z edice EA Clasicss.
Samsung Galaxy S (GT-i9000) @ Darky's ROM - 16GB microSD
HP Pavilion dv6550 (C2D 2.0, 3GB DDR, 500GB, NV6200, WF-BT)
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Pillowrecker - new ID for Wlashack.
Wlashack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 17. 8. 2006 11:07

No ty se Ti oběvují postupně a pokud je ještě nemáš přístupné(nebo už máš momentálně všechny dojeté),tak se Ti ani nemůžou zobrazit.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Wlashack 17. 8. 2006 12:30

Prave ze nemam, kdyz jsem vypinal zobrazeni, mel jsem 3 neodjete a mezitim mi urcite dalsi dva pribyly (SMS) ...
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Wlashack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 17. 8. 2006 12:47

Je mi líto,já si to už nějak nepamatuju.... :?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 17. 8. 2006 19:30

ja myslim ze ty hvezdickuy postupne mizi. Protoze ja kdyz se na ne vykaslal a delal normalni zavody, ktery mi pak otevrely novy zavody tak mi zmizely. Podle me mas smulu. :(
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Wlashack 18. 8. 2006 10:17

to Lo!Zza: Asi je to tak, mas pravdu protoze jakmile jsem odjel nekolik zavodu z nove odemcenych, objevily se hvezdy nove, po tech starych se ale slezla zem, ach jo. Myslel jsem ze si je necham az na pozdeji protoze me nebavi jezdit furt pre pulku mapy. BTW. Mizi pouze prilezitosti na casopisy, DVD zustavaji.
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Wlashack
Killing Spree