od Wlashack 4. 8. 2006 17:01
ak já ti to tedy vysvětlím ještě jednou. Politiku herního průmyslu nechápu. Hry jsou předražené, zvlášť jerdná li se o novinku. Neřeknu, když je to kvalitní dílko a kdyby větší část zisku z tržeb obdrželi vývojáři. Jenže stejně většinu sežere vydavatelství. Nehodlám dávat 1499 i víc za hru, o které si jen přečtu pár recenzí nebo zahraju demo. Dema se mohou od plných verzí někdy ve spoustě věcí lišit a někdy přinesou víc problémů než užitku (co já si užil s CD Levelu před cca. 3 roky, přešla mě na dema chuť. Od té doby to praktikuji následovně. Vyjde hra, já si jí stáhnu a zahraju. Jestliže zjistím že si hra "na nic nehraje" a je dobrá, POČKÁM NA SOLIDNĚJŠÍ CENU a poté si ji jdu koupit a s jistotou vím pro co jdu a za dobře odvedenou práci zaplatím. Mě taky nikdo neplatí dřív, než svou práci odvedu. Takhle už jsem odměnil hodně her protože dokázaly, že za ty peníze stojí (většinou čekám na cenu 499 - 799, takovou cenu považuji za přiměřenou a mohu si jí dovolit). Jmenovitě: Mafia, CC First Decade, CC Generals Deluxe, Warcraft 3 Complete, Original War (to byla jediná kterou sem kupoval hned jak vyšla za 999 Kč) a další, chystám se na Dooma III, Quake IV a protože slezl i onen HL2 tak i pro něj.
To že jsem se na fóru zeptal, co s tim kdyz nemuzu preskocit most, nepsal jsem MAM PIRATSKOU VERZI POMOC ONO TO BLBNE! Sam jsem napsal ze piratskou verzi mam a jak vidno je to tim ze tahle verze je proste zprasená! OK! Tak jo, plná verze to nedělá díky za info, stejne nejspis pujdu pro plnou, jen mi to prosate bylo divne a bal jsem se aby takhle neblbla i plna verze. Po nikom nechci podporu kradenych verzi, jen jsem chtel vyresit problem s preskocenim mostu. Důvod: Pirátská kopie Řešení: Koupit origoš > Problém vyřešen > díky za pomoc!
Samsung Galaxy S (GT-i9000) @ Darky's ROM - 16GB microSD
HP Pavilion dv6550 (C2D 2.0, 3GB DDR, 500GB, NV6200, WF-BT)
XBOX360 Elite (CFW1.6)
Pillowrecker - new ID for Wlashack.