Half Life 2 - pomozte lamě!

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Fuck8r 3. 8. 2006 23:17

já jen vím že když jsem zmáčkul turbo tak se to rozjelo tak, že jsem měl problém tu buginku vůbec uřídit ... asi sis ukrad ňákou plečku rezavou 8)
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 3. 8. 2006 23:18

jinak příkaz noclip je cheat, kterej by ti měl umožnit létat ;) - viz zde -> http://games.tiscali.cz/clanek/cheaty.asp?id=8220
//edit:Jezek
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod Fuck8r 3. 8. 2006 23:23

tak třeba já jsem DVD s HL2 našel jen tak na ulici ...

a šlo mě to dohrát v pohodě (žádné anomálie) jen ty problémy se savy jinak nic 8) (turbo šlapalo, buginka létala, všichni byli spokojeni)
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod Wlashack 3. 8. 2006 23:31

to 3D_Crab: Je to opravdu mozne, nevim, nicmene toto je prvni chyba kterou pozoruji problem s AI Alyx o kterem se tolik pise o u me nenastal, diky za ten cheat, vyzkousim to!
//edit:Jezek
Samsung Galaxy S (GT-i9000) @ Darky's ROM - 16GB microSD
HP Pavilion dv6550 (C2D 2.0, 3GB DDR, 500GB, NV6200, WF-BT)
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Pillowrecker - new ID for Wlashack.
Wlashack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wlashack 3. 8. 2006 23:41

Ho ho, tak ono nefunguje ani noclip!! Tak to bude opravdu nejaka rezava rachotina, ted uz by mi snad jen pomohl nejaky ten save, pokud nekdo prekona moralisticke predsudky, budu moc rad!
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Wlashack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 3. 8. 2006 23:42

Wlashack píše:Navic nechci kupovat zajice v pytli.

K tvé smůle vydalo Valve oficiální demo Half-Life 2, takže tady ten příklad vyjde kapku na prázdno - jinak s tebou víceméně souhlasím - pokud výrobce (či vydavatel ?) nevydá demo, tak radši než abych kupoval, jak ty říkáš, zajíce v pytli, tak si tu hru obstarám "jinak", pak si ji třeba koupím ;) a co se týče slev, tak s tím taky souhlasím :)
//ale to jen tak na okraj, už to nebudem pitvat - zkus cheaty, pokud to nepomůže, tak si holt budeš muset pro dohrání HL2 koupit ;) (zde je myslím nejlevnější -> http://eshop.megahry.eu/Valve/HALF-LIFE ... _g261.html )
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod Wlashack 3. 8. 2006 23:56

To 3D_Crab: Njn, demo je demo a plna verze je plna verze, leč nechme to být.

Nicméně: Přeskočit to nejde, cheat noclip taky ne (žádné procházení zdmi, natož létání), jiné ale fungují např. buddha, nevím. Nezbyde mi opravdu asi nic jiného než cgamesu koupit, kdyby se nekdo slitoval a ten save mi poslal, mam mail v profilu, nebo mi muze poslat SZ. Diky vsem za dobre minene rady - neni kazdy den posviceni ....
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Wlashack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 4. 8. 2006 05:09

Trochu jsem to tady musel upravit :wink:
Jinak ke Tvému problému,byl jsem na tom stejně jako Fuck8r.Asi 20x čumákem dolů,pak jsem zjistil,že existuje turbo a šlo to napoprvé...
Takový debilní dotaz...držíš to turbo pořát?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Wlashack 4. 8. 2006 12:19

Zkoušel jsem to všemožně. S držením i jen se stiskem a nic ...
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Wlashack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 4. 8. 2006 12:35

Tak to fakt nechápu....
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Wlashack 4. 8. 2006 12:52

Ještě jedna "zajímavost" ze včerejších zkoušek. Když jedu při LEVÉM okraji silnice, bugina jde střemlav dolů, totéž jedu-li po sředu. Při Pravém okraji se naopak čumák zvedne a jakž takž letím, ale těsně před "pevninou" udělám ve vzduchu jakýsi přemet a skočím na zemi na střeše ...
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Wlashack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wlashack 4. 8. 2006 15:07

Tak turbo opravdu mackam, je to znat na motorou i na zrychleni (navic me o tom in formuje i nappis na obrazovce). Uz jsem to vyresil aplikaci cheatu map a posunul se o jednu lokaci za ten skok, takze zatim jedu dal a uvidime. Mam taky jakousi verzi bez instalatoru, jen se to rozbali, nevim jestli je to karibska verze (je v anglictine), ale s AI problemy nemam, takze asi tak ...
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Wlashack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fuck8r 4. 8. 2006 15:54

tak funguje ti to turbo nebo ne ??? to musíš poznat na dost brutálním zrychlení :roll:
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod Wlashack 4. 8. 2006 15:59

Vypada to ze funguje, jen asi spatne, rikam: bugina rve a trochu to zrychli nicmene nijak zavratne a da se ridit. Takze verdikt: NEFUNGUJE JAK MÁ.

Uz jsem to vyresil tim ze jsem loadnul pres konzoli lokazi za skokem a pokracuji dal, uvidime kam az to pujde ...
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Wlashack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wlashack 4. 8. 2006 17:01

ak já ti to tedy vysvětlím ještě jednou. Politiku herního průmyslu nechápu. Hry jsou předražené, zvlášť jerdná li se o novinku. Neřeknu, když je to kvalitní dílko a kdyby větší část zisku z tržeb obdrželi vývojáři. Jenže stejně většinu sežere vydavatelství. Nehodlám dávat 1499 i víc za hru, o které si jen přečtu pár recenzí nebo zahraju demo. Dema se mohou od plných verzí někdy ve spoustě věcí lišit a někdy přinesou víc problémů než užitku (co já si užil s CD Levelu před cca. 3 roky, přešla mě na dema chuť. Od té doby to praktikuji následovně. Vyjde hra, já si jí stáhnu a zahraju. Jestliže zjistím že si hra "na nic nehraje" a je dobrá, POČKÁM NA SOLIDNĚJŠÍ CENU a poté si ji jdu koupit a s jistotou vím pro co jdu a za dobře odvedenou práci zaplatím. Mě taky nikdo neplatí dřív, než svou práci odvedu. Takhle už jsem odměnil hodně her protože dokázaly, že za ty peníze stojí (většinou čekám na cenu 499 - 799, takovou cenu považuji za přiměřenou a mohu si jí dovolit). Jmenovitě: Mafia, CC First Decade, CC Generals Deluxe, Warcraft 3 Complete, Original War (to byla jediná kterou sem kupoval hned jak vyšla za 999 Kč) a další, chystám se na Dooma III, Quake IV a protože slezl i onen HL2 tak i pro něj.
To že jsem se na fóru zeptal, co s tim kdyz nemuzu preskocit most, nepsal jsem MAM PIRATSKOU VERZI POMOC ONO TO BLBNE! Sam jsem napsal ze piratskou verzi mam a jak vidno je to tim ze tahle verze je proste zprasená! OK! Tak jo, plná verze to nedělá díky za info, stejne nejspis pujdu pro plnou, jen mi to prosate bylo divne a bal jsem se aby takhle neblbla i plna verze. Po nikom nechci podporu kradenych verzi, jen jsem chtel vyresit problem s preskocenim mostu. Důvod: Pirátská kopie Řešení: Koupit origoš > Problém vyřešen > díky za pomoc!
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Wlashack
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka