Problémy s Oblivionem

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PC 3. 4. 2006 23:24

To léčení v chrámu nefunguje, píše mi to že moje zločiny trápí moji duši. Já se z toho potento. Asi se tam má něco hodit ne ?
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod David Sláma 3. 4. 2006 23:33

Nebudu si přisvojovat znalosti jiných, takže odpověď bys měl najít tady.
David Sláma, editor časopisu Computer
Failure is not an option. | Ignorantia iuris non presumitur nec toleratur.
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 4. 4. 2006 16:17

No tak vidim, ze Vampirismus je velmi nebezpecna vec (aspon teda pro me). Na co si mam davat bacha, aby ze me nebyl upir?
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod David Sláma 4. 4. 2006 18:00

Na upíry? ;)
Nakazit se je hodně snadné, ale to ještě jde. Při boji s upíry je dobrý nápad používat něco z efektem Resist Disease. Pokud jsi nakažen, tak jsi nakažen nejdřív obyčejnou nemocí, která jde možná vyléčit obyčejným kouzlem a určitě v chrámu u oltáře. Samotný vampirismus propukne po několika dnech a je léčitelný jen questem.
Jinak všechno tohle je pod tím odkazem v mém minulém příspěvku...
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod elfkam66 8. 4. 2006 16:46

No tak jsem udělal xicht, přepl alt+tab do windows, podíval se na doupě, pak se vrátil do hry a: Obrázek
Myší šlo hýbat, ve správci úloh to nic neházelo ale jinak se nic nedělo tak jsem to cez správce vypl_a můžu dělat xicht znovu. Co to FFS je za chybu?
Tak jsem tu po dlouhe dobe, snad se tu udrzim ;-)
"It's better to burn out than to fade away..." Kurt Donald Cobain, Nirvana
Peace, Love, Empathy
elfkam66
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 10. 4. 2006 16:02

Mám problém se slečnou Almorou v městě Bruma. Mám za ní jít, protože má problémy (její ex ji okradl o peníze) ale ona je naštvaná a nechce mi nic říct. Na otázku reaguje stylem co seš zač abych ti něco povídala o mým bejvalým ? Asi se jí líbí hostinský z tap and stap nebo jak se ta hospoda jmenuje, tak jsem za ním šel a ten mi řekl že ten její milý je v base. Šel jsem do basy ale on se mnou nechce mluvit. Není to nějaký bug ?
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 10. 4. 2006 16:11

zkus přesvědčit tu Almoru na vyšší stupeň oblíbenosti (osobně jsem ten quest ještě nedělal)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Player. 10. 4. 2006 16:14

to PC: neni, ked ta nemaju radi tak im mozes dat prachy alebo je tam taka minihra s ktorou si mozes zvysit naklonnost ludi, chce to vsak vysoky skill s hovorenim alebo co...
Player.
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 11. 4. 2006 11:25

tu minihru jsem zkoušel ale neuspěl.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod David Sláma 11. 4. 2006 11:55

Na minihru není potřeba vysoký skill, ten jen zaručí vyšší možnou náklonnost, zdá se. Naklonit si NPC jde i kouzlem s efektem charm, spadá do školy illusion.

Na típání obrázků v Oblivionu je potřeba změnit jeden z ini souborů nebo si pořídit program jako je Fraps.
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ikol21 14. 4. 2006 18:21

preco mam vsetko bile v hre neda sa to hrat a ani ked si vytvaram postavu tak ju neni vidiet mam ati radeon 9100 pls poradte
ikol21
First Blood

Odeslat příspěvekod PC 14. 4. 2006 19:10

to je opruz, už mě to trochu nudí, autoři si místy usnadnili práci takže když vlezu do oblivion brány leckdy se dostanu na místo kde jsem už byl a to je potom pěkná nuda. Osoby se mnou nechtějí ale mluvit stále přesto že jsem si již mnohokrát zlepšil mluvení ! Pak mám problém s potvorami respektive s troly ! Ti nejdou skoro zabít ! Co na ně platí (krom snížení obtížnosti, ty obludy se regenerují že ? Nyní se mi ale stala úžasnávěc narazil jsem na čtvero stvoření dvě z toho úplně nová takže jsem potkal scampy, trolly, a jako bonus minotaury (dva !) a poté sen všech cestovatelů nádhernou bílou klisnu - ano jednorožec je tu ale kope jak ďas a nedá se osedlat ! Jak tuto krasavici s rohem na čele zkrotit a přimět jí aby byla poslušným unocornis domestica ? (jednorožec domácí ?) Pokaždé mě zabije. Ještě by mě zajímalo jestli je v Oblivionu drak. Žádného jsem nepotkal a co by to bylo za fantazy svět bez nejpopulárnější obludy ?
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Pipin 14. 4. 2006 19:14

Já měl s trolly problémy hlavně ze začátku (třeba quest s malířem, to bylo peklo), řešil jsem to tak že jsem je mašloval hlava nehlava, skoro jsem se nekryl, a chlastal jsem léčivý lektvary. Teď s nuima už nemám problém (jsem asi na 14 levlu, hraju za Crusadera). Minotaury už taky potkávám..k ostatnímu ti nejsem schopen mi nic říct, jen mi není jasný co máš za problém s mluvením...
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod Ertefol 14. 4. 2006 19:18

K jednorožci se musíš připlížit a skočit na něho... nesmí tě prostě vidět.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod PC 14. 4. 2006 20:33

Ok, to s bílou kráskou zkusím. Jak ale na ty trolly a co s těmi osobami co mi nechtějí nic říci ? Visí mi kvůli tomu dva úkoly a to já nemám rád !

Jěště dotaz je pravda že v Gothicu 2 jsou prostitutky a dá se s nimi provozovat sex ?Chci ještě jiné rpg ale morrowind je drahý a gothic II je prý dobrý.
PC
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka