Problémy s Oblivionem

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PC 31. 3. 2006 19:24

Mám problém mám čekat v jakési zahradě po půlnoci na agenta Šedou lišku. Logickou úvahou jsem dospěl k názoru že když mám čekat po půlnoci v zahradě tak to bude asi ta zahrádka zelená z krásné lidové písničky "řbitove, řbitove". Jenže řbitov v imperial city je sakra velkej a jedinej dědek který přes něj kráčel jistě nebyl ten koho hledám, ostatně potkal jsem jej již za světla. Jsem tedy na správném místě nebo na tom hřbitově tajtrdlíkuju zbytečně ?
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 31. 3. 2006 19:59

když si zapneš deník, aktivuješ quest a klikneš na map tak ti to ukazuje přesně místa i postavy.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Standa 31. 3. 2006 20:43

PC píše:Mám problém mám čekat v jakési zahradě po půlnoci na agenta Šedou lišku. Logickou úvahou jsem dospěl k názoru že když mám čekat po půlnoci v zahradě tak to bude asi ta zahrádka zelená z krásné lidové písničky "řbitove, řbitove". Jenže řbitov v imperial city je sakra velkej a jedinej dědek který přes něj kráčel jistě nebyl ten koho hledám, ostatně potkal jsem jej již za světla. Jsem tedy na správném místě nebo na tom hřbitově tajtrdlíkuju zbytečně ?n/quote]
Kdyz si prectes jeste jednou poradne zadani ukolu tak zjistis ze se o hrbitov nejedna, vis jak je tam ten "pristav"? A tam jsou vzadu ty stare domky...tak tam ;)
Standa
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 31. 3. 2006 22:48

Dík, hele dotaz není cheat na lítání ? Jsem v Oblivionu, prolezl jsem už dvě věže ale k té hlavní na kopci se dostat nemůžu, běhám tam hodinu a půl a ne a ne tam vylézt.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Petr Kolář 31. 3. 2006 22:55

Tak to se zřejmě jedná o vadnou komponentu na rozhraní klávesnice a židle :twisted:
Zkus to napsat nějak pochopitelněji, cheatu není ve hře potřeba.
Petr Kolář - Doupě.cz

it´s better to be hated for what you are, than you be loved for what you´re not...
I live. Again.
Petr Kolář
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PC 31. 3. 2006 23:28

No nic, já to nechal, zítra napíšu kde ta věž je. Teď ale chci osvobodit začarované neviditelné lidičky v hospodě, tak jdu do té pevnosti, vybiju tam vše živé (neviditelné) jenom hlavní padouch nikde. Jak ho mám najít ? Asi je taky neviditelný ale kde je ?
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Standa 1. 4. 2006 09:41

prosim kde se da koupit kouzlo na neviditelnost?
Standa
Rampage

Odeslat příspěvekod Pipin 1. 4. 2006 09:58

PC - neviditelní - je zbystečný lízt do toho dungeonu, vylez naopak na tu věž...

Jinak ovládání Gothiců je sice netypické, ale podle mě se na něj dá v pohodě zvknout a hraje se to pak bez problémů.
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod David Sláma 1. 4. 2006 10:56

Standa > Kouzla se prodávají v ceších mágů a v Arcane University, pokud si tam zajistíš přístup. Neviditelnost spadá do školy Illusion, na jejíž kouzla narazíš tuším hlavně v Bravilu (ale jistý si nejsem).

Ale prosím pište takové otázky do Rad, tipů a triků, tohle místo je pro diskuzi o hře, ne na řešení takovýchto dotazů.
David Sláma, editor časopisu Computer
Failure is not an option. | Ignorantia iuris non presumitur nec toleratur.
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Standa 1. 4. 2006 11:26

[quote="David Sláma";Standa > Kouzla se prodávají v ceších mágů a v Arcane University, pokud si tam zajistíš přístup. Neviditelnost spadá do školy Illusion, na jejíž kouzla narazíš tuším hlavně v Bravilu (ale jistý si nejsem).

Ale prosím pište takové otázky do Rad, tipů a triků, tohle místo je pro diskuzi o hře, ne na řešení takovýchto dotazů.n/quote]No diskuze o hre je podle me i reseni malych problemu ne? Ja bych teda kvuli takoveho dotazu dalsi thread nezakladal, to je zbytecne a na myslim ze to takhle funguje temer vsude(nepocitam fora ktere se zabyvaji primo tou hrou, ale fora obecna jako je toto)

Nepocitam vetsi problemy.
Standa
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 1. 4. 2006 14:45

Na jakou věž ? Na tu v Oblivionu nebo na té pevnosti Certulos či jak se jmenuje ? Na té věži nic není, akorát dvě sochy, čistě teoreticky si myslím že by mohly něco dělat ale asi nee. Když jsem lezl nahoru tak tam byly akorát neviditelné krysy (ty jsou mimo jiné super vymodelované)
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 1. 4. 2006 19:30

Tož jakou věž myslíte ?
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 1. 4. 2006 20:26

Tak tu věž už mám ale narazil jsem na něco nevím jestli to je či není bug - jakmile dorazím do nějakého města hned mě zavřou že jsem kradl i když jsem nekradl. Co to je ?
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Petr Kolář 1. 4. 2006 20:40

Aha, pán se právě dostal do Brimy, nebo jak že se to ono severské město jmenuje :twisted:
Petr Kolář - Doupě.cz

it´s better to be hated for what you are, than you be loved for what you´re not...
I live. Again.
Petr Kolář
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PC 1. 4. 2006 21:04

Bruna. Ale tohle není Bruna, tam jsem už byl. Tohle je Anvil. V Bruně mě ale sebrali taky. Ale kua proč ?????
PC
Dominating

Další stránka