problem s instalaci her

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Shifty 28. 10. 2005 18:44

pri kazde instalaci jakekoliv hry me to hodi tu chybu, co s tím ???
treba u black&white 2

CRC error: The file E:\B&W2\Data\Everything.stuff doesn´t match the file in the setup´s.cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
Shifty
First Blood

Odeslat příspěvekod Standa 28. 10. 2005 18:47

CRC chyba znaci necitelnost sektoru na cd/dvd, pokud to udela u kazde hry a u kazdeho cedecka vypada to, ze mas spatnou mechaniku
Standa
Rampage

Odeslat příspěvekod Shifty 28. 10. 2005 18:50

mechaniky sem menil, dela to i u jinych
Shifty
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 28. 10. 2005 18:53

Možná chybné sektory na HDD. Nebo poškozený instalátor Inastall Wizard.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Shifty 28. 10. 2005 18:58

zkousel sem to i na vice HDD, zase to same
Shifty
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 28. 10. 2005 19:06

A zkoušel si to na více počítačích?
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Shifty 28. 10. 2005 19:11

zkousel sem to u kamose a tomu to je v pohode, zkousel sem i updatovat ovladace od zakl. desky, porad to same
Shifty
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 28. 10. 2005 19:15

Tak to teda nevim, když to dělá u všech her. Já bych zkusil přeinstalovat Windows. Jediná jiná možnost, která mě napadá jsou vadná média, ale že by všechny...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Shifty 28. 10. 2005 19:19

formatoval a preinstalovaval sem nekolikrat, ale u kamose jde vsechno v pohode, takze media by poskozene nemely byt, nemuze to byt neco v biose ??
Shifty
First Blood

Odeslat příspěvekod Standa 28. 10. 2005 19:29

Precetl sis co jsem psal ja? Kdyz to neni HDD, formatoval si, zkousel si to na vice pocitacich tak mi zbyva ta moje moznost
Standa
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 28. 10. 2005 19:41

Nj, ale on zkoušel i jiné mechaniky a taky to dělalo.
V Biosu? To mi nepřijde jako pravděpodobný. Hlavně nevim, co by to tam mohlo způsobovat. Spíš bych řekl, že je to chyba v softwaru. Asi špatně vypálený média.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Standa 28. 10. 2005 19:46

SCobra píše:Nj, ale on zkoušel i jiné mechaniky a taky to dělalo.
V Biosu? To mi nepřijde jako pravděpodobný. Hlavně nevim, co by to tam mohlo způsobovat. Spíš bych řekl, že je to chyba v softwaru. Asi špatně vypálený média.y/quote]
Zkousel to na jinem HDD coz ma do CD mechaniky daleko

U kamosu mu to jelo
Standa
Rampage

Odeslat příspěvekod decried 28. 10. 2005 19:53

Otestuj pamet memtestom, skontroluj IDE kable.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot.
decried
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 28. 10. 2005 19:56

mechaniky sem menil, dela to i u jinych

A co je tohle?
No jo. To sem přehlíd. Tak to je asi v jeho softu. Nebo v typu mechaniky - zkusil bych nějakou úplně jinou ve stejnym compu. Ale to si vlastně říkal.
Nj, kabel by to mohl dělat taky.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Ertefol 28. 10. 2005 21:24

já co sem četl, tak nějaká nová (tak týden z5) záplata win způsobuje nemožnost instalace na PC a nějaké další veselosti. Takže chvilku počkej, oni to opraví (mi to nedělá a to jsem updatoval přes Windows Update..)
Ertefol
Moderátor

Další stránka