Jakou hru byste mi doporučily

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod fazol(smazano) 29. 9. 2005 20:33

Dobrý dem chci se vás zeptat jakou hru byste mi doporučily (libovolný žánr).Nějakou dobrou hru ktera vas fakt bavila.Ptam se protože že se bojím že si něco koupim a pak mě to nebude bavit.Předem dik.
fazol(smazano)
First Blood

Odeslat příspěvekod Mr.Lister 29. 9. 2005 20:59

Half-life 1, Half-life 2, Doom 3, Doom3:Ressurection of Evil, Call of Duty, Call of Duty:United Offensive, Medal of Honor:Pacific Assault, Brothers In Arms, Aliens vs. Predators 1 a 2, Conflict:Vietnam, Deus Ex, Deus Ex:Invisible War, GTA 3, GTA:Vice City, GTA:San Andreas, Max Payne, Max Payne 2:The Fall of Max Payne, Splinter Cell, Splinter Cell:Pandora Tomorrow, Splinter Cell:Chaos Theory, Raven Shield, Athena Sword, SWAT 3, SWAT 4, Full Spectrum Warrior, Hitman, Hitman 2:Silent Assassin, Hitman 3:Contracts, No One Lives Forever, No One Lives Forever 2, Mafia, Vietcong, Hidden & Dangerous, Yager, Far Cry, Warcraft III, Warcraft III:Frozen Throne, Baldur's Gate, Baldur's Gate:Tales of The Swordcoast, Baldur's Gate 2, Baldur's Gate 2:Throne of Bhaal, Icewind Dale, Icewind Dale 2, Planescape Torment, Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics:Brotherhood of Steel, Jagged Alliance 2, Silent Storm, Silent Storm:Sentinels, The Knights of Honor, Armies of Exigo, The Battle for Middle Earth, Thief, Thief 2, Thief 3, Star Wars:The Knights of The Old Republic, Star Wars:The Knights of The Old Republic 2, Nevewinter Nights, Morrowind+Tribunal+Bloodmoon, Gothic, Gothic 2, Star Wars:Jedi Outcast, Star Wars:Jedi Academy, Painkiller, Painkiller:Battle out of Hell, NFS:Underground 2, Commandos 2, Commandos 3, Metal Gear Solid 1, Metal Gear Solid 2, Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII, Trackmania Sunrise, World of Warcraft (MMORPG).... OK, už nemůžu, vzdávam to :-)
"Power never takes a back step - only in the face of more power." - Malcolm X
"IPSA SCIENTIA POTESTAS EST" - Sir Francis Bacon
"Forgive your enemies, but NEVER forget their names." - John. F. Kennedy
Mr.Lister
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AnachronyX 29. 9. 2005 21:04

Zapařil bych Pravidla českého pravopisu :wink:
AnachronyX
Killing Spree

Odeslat příspěvekod xgandalf 29. 9. 2005 21:27

Jednoznačně Ultima 1 - a až uvidíš tu nááááádhernou grafiku, tak ti vypadnou oči z důlků.... :D
xgandalf
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Petr Kolář 29. 9. 2005 21:43

Já bych se vrátil do dob, kdy ještě hry měly úžasnou zábavnost a nešlo jen o grafiku. Takže vzhůru na Pong a Pac-Mana :twisted:
Esence hratelnosti je dle mého skryta i v Buláncích, Wormsech a Trackmanii, to vše je ve více hráčích, klidně u jednoho počítače, dokonale chytlavé. A ani drahé to není.
Petr Kolář - Doupě.cz

it´s better to be hated for what you are, than you be loved for what you´re not...
I live. Again.
Petr Kolář
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod AlienX 30. 9. 2005 10:01

z noviniek je najlepsou volbou Burnout 4 podla mna
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 30. 9. 2005 10:42

Ještě bych přidal Diablo 1 + Hellfire, Diablo 2 Lords of Destruction 1.11, Freelancer, Freespace 1, Freespace 2, Might & Magic 6, Might & Magic 7, Might & Magic 8, Evil Islands, Rage of Mages, Rage of Mages 2, Earth 2140 + mission packy, Earth 2150: Escape from The Blue Planet, Earth 2150: The Moon Project, Earth 2150: Lost Souls, Heroes of Might & Magic, Heroes of Might & Magic 2 Gold, Heroes of Might & Magic 3 Complete, Heroes of Might & Magic 4 Gold, Z, Z 2: The Steel Soldiers, Carmageddon + Splat Pack, Carmageddon 2: Carpocalypse Now, Carmageddon The Death Race 2000, Ufo: Enemy Unknown (X-Com: Ufo Defense), Ufo 2: Terror from the Deep, X-Com: Apocalypse, Ufo: Aftermath, Age of Empires Gold, Age of Empires 2 Gold, Warhammer 40 000 + datadisky, Warhammer: Dark Omen, Operace Flashpoint + Resistance, Gothic, Gothic 2 + datadisk, jakákoliv hra ze série Need For Speed, Caesar, Caesar 2, Caesar 3, Pharaoh + Cleopatra, Settlers, Settlers 2 Gold, Settlers 3 Gold, Dark Colony, Starcraft + Broodwar, Castle Strike, Stronghold Warchest, Stronghold 2, S.W.I.N.E., KKND, KKND XTreme, KKND 2: Crossfire, Hostile Waters, Wiggles, Re-Volt, Ignition, Transport Tycoon Deluxe, Rollercoaster Tycoon + datadisky, Rollercoaster Tycoon 2 + datadisky, Rollercoaster Tycoon 3 + datadisky, Railroad Tycoon, Railroad Tycoon 2 Platinum, Restaurant Empire, Imperium Galactica ....... já už taky nemůžu, pokračujte zase někdo jiný.
Tohle než nakoupíš, tak ti bude sto let.

Packman byl opravdu pecka.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod AlanWake 30. 9. 2005 10:44

Tobě je sto let?? Nebo to máš přepálené?? :D
AlanWake
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 30. 9. 2005 11:48

Nee, já to mám z časopisů, ale většina těch her se špatně schání. A to ani náhodou není seznam všeho, co mám doma - je to tak třetina. Já sem takový český sponzor výrobců počítačových her.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod AlanWake 30. 9. 2005 11:56

Tím chceš říct, že máš VŠE originální???
AlanWake
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 30. 9. 2005 11:59

AlanWake píše:Tím chceš říct, že máš VŠE originální???n/quote]

Nee, všechno ne, dost her mám i neoriginálních, stažených. Asi 25 DVD a 40 CD. (to je tak 60 her).
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod AlanWake 30. 9. 2005 12:04

Tak to je i tak dost.
AlanWake
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 30. 9. 2005 12:22

AlanWake píše:Tak to je i tak dost.

Je to dost, ale stejně věčně nemám co hrát.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod AlanWake 30. 9. 2005 12:24

No to je právě krize, nemáš mi co poradit, co by se dalo hrát??? Jen sedím u kompu a prohlížím si zdejší fórum. Zrovna jsem dojel Fahrenheit, a zjistil jsem, že Syberia 2 slevnila na 300,- tak si ji koupím.
AlanWake
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 30. 9. 2005 12:47

Všechno co jsem tady napsal jsou kvalitní tituly, které mě aspoň nějakou dobu bavily. Pokud máš rád adventury a nevadí ti RPG, pak bych ti rozhodně doporučil Planescape Torment. Jestli si to teda ještě nehrál. Jinak nevím, já se v novinkách moc neorientuju, jsem vždycky pár měsíců pozadu. A v adventurách už vůbec ne. Možná Atlantis nebo Longest Journey, Broken Sword. Jo, rozhodně zkus Stupid Invaders nebo Poldu - koukám tady kolem sebe na plakáty :)
SCobra
Godlike

Další stránka