Problémy se spouštěním her

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 22. 4. 2011 11:27

Nebudu na to zakládat nové téma... Nevíte někdo, jak v LEGO hrách odpojím druhého hráče? Konkrétně v Indiana Jones 2...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 22. 4. 2011 18:23

Odpojíš? Však pokud máš jen jeden ovladač zapojenej (třeba jenom klávesnici), tak druhej je automaticky bot ne? Moc si to nepamatuju.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 23. 4. 2011 13:52

Ne, když hraješ sám, tak ten druhý tam prostě není... Nicméně ptám se na to, jak se zbavím druhého hráče, když už si ho jednou aktivuju... ;-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod standahammer 10. 7. 2011 17:16

Pánové. Hry jako Blitzkrieg a podobné na stejném enginu mi na XP šly bez problémů, pouze byly problémy s FPS což jsem si myslel, že na AMD 2,2 GHz s 3/4 giga DDR pamětí a ATI Radeonem už nevím kolik (9200?) je normální.
Mám teď procesor AMD Phenom 9650 čtyřjádro, NVida GeForce 9600 GT a čtyři giga paměti, tyhle hry spustím leda při kompatibilitě s win 98 a FPS tam je strašné, snad ještě horší než za starého komplu. Nebudu psát počet snímků, je to promítání diapozitivů. Manévry s ovladači grafiky ani directem X nic nepřinesly, zkusil jsem taky fintu s různým nastavením spřažení, kde mám možnosti celkem čtyři počínaje CPU O až CPU 3, jde mi to jen na nule a furt pomalu. Něco jsem někde přehlídnul, ale nemůžu zaboha najít co. Znáte někdo řešení?
standahammer
First Blood

Odeslat příspěvekod gotti 15. 9. 2011 15:22

Ahoj.Brácha koupil pro děti hru Sims 2 a nejde mu spustit.Dneska jsem u něho byl a taky si nevím rady.U mě v PC hrát jde...

Hra se normálně nainstaluje,ale když jsme jí chtěli spustit,tak se ozve jen takový ten zvuk Win,jako když je problém a nic se neděje.Ani žádné okno nevyjede,nic.Jenom ten známý zvuk...

-Všechny hry mu fungují,akorát má starší monitor a čas od času se mu v rohu obrazovky napíše RGB...

-člověk který mu instaloval Windows,mu tam nechal jen omezené funkce,např. mu nejde změnit rozlišení displaye...vyjede okno,že musí mít povolení správce apod.

Nevím,jestli tyhle věci můžou mít nějaký vliv,ale raději jsem to napsal.

Díky za nějakou pomoc
gotti
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 16cmfan 15. 9. 2011 15:41

Môžu mať vliv a dosť veľký + či sú vôbec nainštalované ovládače na grafickú kartu :)
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod gotti 15. 9. 2011 16:42

ale zase jiný hru mu jdou,např fifa 2006 jsme zkoušeli...

a co to RGB? Mě se tohle na monitoru nikdy nenapsalo...
gotti
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 15. 9. 2011 18:39

Hádám, že to RGB mu tam vypíše monitor, nikoliv počítač.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 16. 9. 2011 20:04

Hosi, nevite nekdo co s timhle?

Obrázek

Nevim kdy to zacalo, ale asi po nainstalovani nove grafiky (nejnovejsi ovladace samozrejme mam). Dela mi to u Source her (HL2, TF2) krome Portalu 2.

V podstate se hra rozbehne v malym rozliseni a vsechny volby jsou takhle prazdne (i audio, video a ovladani). A nektery tlacitka se nezobrazuji spravne (viz. Adv. Options) Nekdo nejakej napad, aniz bych to musel smazat a stahovat X GB dat?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod total metal fetal 16. 9. 2011 22:30

pravy klik na TF2 v steame a verify files.
total metal fetal
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 17. 9. 2011 09:37

Nepomohlo. :(
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod shity 22. 9. 2011 15:18

Zdravím všechny!
Potřeboval bych prosím poradit - když chci spustit Counter Strike 1.6 napíše mi to následující chybu "Instrukce na adrese 0x5f23aed8 odkazovala na adresu paměti 0x00000564. S pamětí nezle provést operaci: read. Pro ukončení stiskněte OK." Nevíte někdo prosím v čem je chyba? .. Díky! Shity ..
shity
First Blood

Odeslat příspěvekod normen.bates 22. 7. 2012 21:15

Ahoj lidi.Nainstaloval jsem si hru Tropico 3 a najedu do hry a dám kampan něbo cokoli a hra se načítá a nic...tak jsem to zkusil na druhém slabším počítači a hra normálně funguje.Akorát je divný,že na to prvním PC to po mě nechce žádný CD klíč a na tom slabém PC jo.

Nevíte kde je problém a proč to nechce ten CD klíč který by tam asi měl být?
A3000+,1024ram,Asus 3650 256Mb
normen.bates
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 22. 7. 2012 21:34

Mám pocit, že Tropico 3 se ověřovalo přes internet. Jsou obě PC připojena?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod normen.bates 23. 7. 2012 04:45

obě dvě PC jsou připojeny přes internet.

Jenom ještě dodám,že na tom PC co to nejde je Windows 7 a na tom co to jde Windows XP,ale už jsem to jednou hrál na tom W7
A3000+,1024ram,Asus 3650 256Mb
normen.bates
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka