Problém je, že nemám šanci to vyzkoušet

Jestli grafika nebo CPU, nebo základka. Nemám nic, co bych dal jako náhradu. Hlavně bez grafiky nic nezjistím.
A teploty chipsetu byly kolem 50 stupňů, co si pamatuju z programů.
A na grafice jsem měl lepší chladič, kterej jí líp chladil proti referenčnímu. Až o 20 stupňů míň, než referenční.
Problém částečně vyřešen. Deska to není, CPU to není, RAM taky ne. Je to grafika. Poté, co jsem ji vyndal ze slotu a zapnul PC, vyzkoušel všechny možná tlačítka na přeskočení chybějícího HW, se mi načetl Win, poznal jsem to podle zvuku, nechal jsem zapojené reproduktory. A vypadá to, že i Win mě upozornovalo, že chybí HW, protože mi chvilku trvalo, než jsem to poslepu vypnul. Ale vypnul. Bez desky bych vůbec PC nespustil do WIn, nebo ne? Asi zkusím ještě grafiku šoupnout do druhého PCI-E určeného pro druhou kartu, ale pochybuju. Ono to celkově všemu odpovídá. Větráky neběžely, až po chvíli klidu a bez zapojeného kabelu od monitoru, po zapojení pískání, opět. Tak jdu na to. Měl jsem ji opravdu rád

Tak Kin mi poradil ještě zkusit grafiku jinde. TO už je trošku problém :-X Takže to může bejt základka. Se picnu.

Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.
Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9