Glitter píše:Play Station 2 přehrává hry i z Play Station 1.Nefunguje mi ale memory karta.Mohl by mi někdo vysvětlit,proč?Díky,GlitterG/quote]
Na ukladani her z PS1 potrebujes pametovku z PS1, na kartu z PS2 to nejde.
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Glitter píše:Play Station 2 přehrává hry i z Play Station 1.Nefunguje mi ale memory karta.Mohl by mi někdo vysvětlit,proč?Díky,GlitterG/quote]
SCobra píše:SCobra píše:Mám problém se Spellcross 1.06 CZ originál. Do teď mi to jelo v pohodě, ale vyměnil sem GF2 Ti 64MB 64bit za GF FX5600 256MB 128bit a už to blbne - na strategický mapě je to v pohodě, ale když vlezu do bojový mapy, tak hra sice jede, ale do monitoru nejde signál, takže nic nevidim.
Ovladače sem zkoušel nejnovější Omegy, ForceWary nejnovější a předposlední. Ale na GF3 Ti 64MB 64bit to jelo na nejnovějších ForceWarech v pohodě. Jiný 2D hry jdou normálně.
Mám WinXP SP2 + aktualizace. Vůbec to nechápu /quote]
Pohoda - přeinstaloval sem Spellcross a už to jede. Hi hi, nejni nad vlastní nápady .-/quote]
A nedalo by se to nějak voblbnout? Protože to běží na D3 enginu a ten mi jde úplně v poho..._DAVE_ píše:RE: Darwel - Potrebujes instrukcni sadu SSE. Tvuj procak je bouhuzel uplne ten posledni ktery ji nema. Podobne dopadnes taky treba u age of empires3. Moc bych to ale neresil protoze ten Q4 by ti bezel vic nez mizerne.
djthrall píše:Potrebuji poradit s instalaci originalni hry RED FACTION 2...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků