Problémy se spouštěním her

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 30. 3. 2011 23:02

tomas1512: Koukám, že už jsem ti neodpověděl... Steam má na podporu vlastní systém, musíš se na něj proklikat přes www.steampowered.com. A CoD distribuuje buď ABCData a nebo dřív Cenega (to poznáš podle toho, kdo je uvedený v manuálu).

Mrak: To je hodně divný...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 31. 3. 2011 00:42

Mrak píše:Mám problém se všemi hrami, které spustím :D Crysis, Crysis Warhead, Crysis 2, NFS S2, CoD2, BFBC2. Pustím hru, načtu hru a přijdou lagy. V singleplayeru. Hra běží plynule, třeba C2.. Běží krásných 45 fps a co sekunda, to skok na 35 a za sekundu zpátky na 45. V S2 43, skok na 39 a zas skok na 43, každou sekundu, dvě. Kdyby to nebylo viditelné, tak mi to nevadí, ale prostě to škubne a stojí to za prd, třeba zrovna v S2 to je hodně vidět a nedá se to jezdit, v FPS hrách se to dá jakž takž, ale taky žádnej zázrak. Nevím, jak bych to jinak vysvětlil. Vsync nepomáhá, snížení detailů a rozlišení taky ne. Systém je nově od včera přeinstalovanej.. Jsem to přeinstaloval kvůli těm hrám a nic. Teploty jsou ok, jak procesoru, tak grafiky. A už nevím, co s tím.. :-X

vyhod to do koše ;-]

Delalo ti to pred reinstalem oken? :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 31. 3. 2011 00:51

To bude dělat nějakej proces. Mně to kdysi dělal relativně nevinný SE PC Suit. Stačí chvilku pozorovat správce úloh a vypozoruješ nejdřív v grafu, že ti to tam něco pravidelně žere a pak vypozoruješ, co je to za proces.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 31. 3. 2011 07:22

jj , taky si myslim
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 31. 3. 2011 08:56

Nově přeinstalovaný jsem pokládal za čistý, bez kravin typu antivirus, firewall apod... Pokud je tam ovšem nainstalovaný kromě hry ještě nějaký bordel, může to dělat cokoliv :-) Nejspíš antivir...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 31. 3. 2011 09:11

Však jsem psal, že to dělalo i před reinstalem, to byl důvod reinstalu. A dělalo to i bez antiviru.. FW mám Windowsáckej :D :D Vypnout antivir jsem taky zkoušel a zkoušel jsem to i před tím, než jsem ho instaloval. Nejhorší je, že je to dostatečně viditelné, i když to skočí max o 10 fps, jsou to hnusný škubance :-X
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 31. 3. 2011 09:14

Co ovladače? :-)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 31. 3. 2011 09:16

Sasakr píše:To bude dělat nějakej proces. Mně to kdysi dělal relativně nevinný SE PC Suit. Stačí chvilku pozorovat správce úloh a vypozoruješ nejdřív v grafu, že ti to tam něco pravidelně žere a pak vypozoruješ, co je to za proces.

Vsechny tyhle "optimalizacni" utility bych zakazal a vyvojare strilel.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 31. 3. 2011 09:19

Přesně...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 31. 3. 2011 09:19

PC suit není optimalizační :D Je to program na spojení telefonu s PC a na správu, lze takhle i posílat sms. Napíšeš v pc, klikneš odeslat a nemusíš ´tukat na mobilu :D
SCobra: Neboj, tak blbej nejsem, ovladače mám nejaktuálnější :)

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 31. 3. 2011 09:30

Něco ti zkrátka probíhá na pozadí... A že by to probíhalo v čistých windows, to se mi nezdá. Nemůžeš tam mít nějaký bordel typu trojský kúň schovávající se na jiném disku? :-)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 31. 3. 2011 09:32

Tech Suitu je hodne, spletl jsem se. Kazdopadne asi vsichni chapou co tim basnik chtel rict. Jsou prakticky k nicemu. Jednou za cas je fajn je pustit na vycisteni registru a podobne, ale aby mi to bezelo cely den na pozadi, to fakt ne.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 31. 3. 2011 09:33

Ee :) Nové zjištění. Dnes to momentálně běží normálně, ba naopak ještě lépe, více fps. Žádné fps lagy. Napadlo mě, když celý den běží PC a z toho většinu času se hraje, jestli třeba si grafika neřekne, že už toho má dost a začne stávkovat :D :D

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 31. 3. 2011 09:38

Nebo muzes hrat vzdycky jen posledni den v mesici. :)

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 31. 3. 2011 09:42

To ne, ono to právě občas běželo a zrovna včera taky, začlo to až večer. Bohužel, před reinstalací systému to dělalo celej den. A myslím, že zas není aplikace, která by mi brala extra výkonu z 4x3,6 a 6 GB ram.. :D RAM využívám i při hraní něco málo přes 3 GB, takže polovinu kapacity. A procesor taky neběží naplno. Není nějakej program, co dokáže monitorovat průběh CPU, RAM, FPS ve hrách, popř. i aplikace běžící na pozadí? Fraps tak dobrej není :D

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka