Problémy se spouštěním her

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod spacewolf 21. 2. 2010 11:34

Tohle jsem už zažil.

Jedný známý odešla grafika, tak jsem jí tam dal nvidii co se mi válela doma a vše šlapalo. Tak za rok se mi ozvala, že ji to začlo blbnout. Příjdu a i scrollování v prohlížeči bylo krutě sekaný. A když sem kouknul, tak tam byl nějakej pochybnej grafickej driver jehož název mi vůbec nic neříkal a když jsem ho nesmazal a přiinstalil nvidii, tak jak říkáš asi 4 barvy.
Bylo ho třeba smazat.

Každopádně přinejhoršim reinstal windows to jistí, bez tak to jistě už i potřebujou.
PC, PSP, PS2
spacewolf
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Coft 21. 2. 2010 11:53

No právě jsem udělal ten reinstal a kdyžtak jsem si udělal zálohu systémum přes Acronis. Takže si s tím můžu pohrát.
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod spacewolf 21. 2. 2010 12:02

Windows jsou zlo no :twisted:
PC, PSP, PS2
spacewolf
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beowafle 2. 3. 2010 20:31

Nazdar, mám problémy se spuštěním některých her. Pokud by někdo věděl, co s tím, nechť se zve. Sepsal jsem si seznam, jsou tam i jiné problémy (s rozlišením), těch si ale nemusíte všímat, ty jsem postnul do jiného tématu.
Kód: Vybrat vše
http://docs.google.com/View?id=dc9fdkhh_0gm2wb4gk

Mimochodem, všechno pouším na notebooku ASUS K70IC-TY009V.
beowafle
Killing Spree

Odeslat příspěvekod godlikesvk 29. 4. 2010 21:14

Caute. No v podstate to nieje problem so spuestenim ale neviem kde by som to inde napisal je to problem s hrou samotnou. Takze kupil som si fear 2 original. spustil nainstaloval postahoval patche a zcal hrat. Mam grafiku uplne na maxime vsetko zapnute a vsetko ide v pohode AZ na jednu vec. Totizto neviem preco pri normalnom hrani kra vyzera akokeby som ju hral na telke spred 20 rokov. je taka ako by so mto opisal... ako ked vam vyypadne obraz a mate tam cierno-biele bodky tak take bodky tam mam. A ked zmenim hru do spomaleneho rezimu alebo pri ukazkach tak tam je uplne normalna a krasna. Neviete mi poradit v com by mohol byt problem?
godlikesvk
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 29. 4. 2010 21:16

Tak si vypni Grain nebo jak se to jmenuje :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod godlikesvk 30. 4. 2010 14:47

hmm ziadne grain tam nieje
godlikesvk
First Blood

Odeslat příspěvekod mirdasl 1. 5. 2010 20:24

Sestavička..?
Systém?
Můžeš to vyfotit?
Ovladače na grafiku?
Rozepiš se
Fallout 1 a Fallout 2 herní klenoty této planety.

Mirek
mirdasl
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 1. 5. 2010 20:52

To je nastavením hry ;-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod godlikesvk 5. 5. 2010 19:16

Mno takze jeden kamarat mi poradil vypnut motion blur. Vypol som ho a najskor to bolo stale rovnake ale po jednom loadingu sa to zlepsilo. Stale si myslim ze to nieje uplne ono ale uz je to ovela lepsie : ). Mozno sa s tym este skusim trochu pohrat a bude to dokonale :). Tak dakujem za rady a... a tak :D
godlikesvk
First Blood

Odeslat příspěvekod vacil 25. 5. 2010 00:09

čus. Mam menší problém se spuštěnim Silent Huntera 4. Instalace proběhla úplně v pohodě, ale když hru pustim, tak je jenom černá obrazovka a nic se neděje. Zkoušel sem základní věci jako vypnout Aero (což pomohlo třeba u CoJ BiB), pustit jako admin, režimy kompatibility a nic. Snad všude čtu něco o tom, abych hru neinstaloval do Program files, což sem ani neudělal.

Jedinej úspěch byl při zaškrtnutí Spustit s rozlišením 640x480, to se přehrála aspoň reklama Ubisoftu a pak zase black screen :-/

Jinak jedu na x64 Win 7 Ultimate
vacil
Killing Spree

Odeslat příspěvekod xgandalf 30. 5. 2010 01:15

Tady něco podobnýho řešili
http://www.subsim.com/radioroom//archiv ... 32275.html
Jinak samozřejmě nevím, co si vyzkoušel, ale:
http://www.google.cz/search?client=oper ... 8&oe=utf-8
Look, three-headed monkey. Guybrush Threepwood, mighty pirate
What can change the nature of a man? Ravel
xgandalf
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod total metal fetal 30. 5. 2010 09:08

vacil píše:čus. Mam menší problém se spuštěnim Silent Huntera 4. Instalace proběhla úplně v pohodě, ale když hru pustim, tak je jenom černá obrazovka a nic se neděje. Zkoušel sem základní věci jako vypnout Aero (což pomohlo třeba u CoJ BiB), pustit jako admin, režimy kompatibility a nic. Snad všude čtu něco o tom, abych hru neinstaloval do Program files, což sem ani neudělal.

Jedinej úspěch byl při zaškrtnutí Spustit s rozlišením 640x480, to se přehrála aspoň reklama Ubisoftu a pak zase black screen :-/

Jinak jedu na x64 Win 7 Ultimate

S CoJ BiB som na 64b Win 7 nemal problém ani so zapnutým aero. :hm
total metal fetal
Killing Spree

Odeslat příspěvekod vacil 30. 5. 2010 12:59

xgandalf : To téma na subsimu sem čet, google používat snad taky umim, ale nic nepomohlo. I přesto díky za pomoc.

total metal fetal : nwm, u mě i kámoše při zapnutym aeru zůstane jenom černá obrazovka.
vacil
Killing Spree

Odeslat příspěvekod xgandalf 30. 5. 2010 19:59

To nebylo osobně vůči tobě, ale já hru nemám, tak jsem jenom zkusil vygooglit, co se dalo..:-))
A to by se ses divil, kolik lidí google nezná a když už ho znají, tak se ani neobtěžují ho použít..jako první instanci..
Look, three-headed monkey. Guybrush Threepwood, mighty pirate
What can change the nature of a man? Ravel
xgandalf
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka