Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Darwel píše:Mám menší problém s Quake 4, v pohodě nainstaluju, ale když ho chcu spustit, tak se spustí akorát konzole a hláška že moje CPU nepodporuje nějakou Inteláckou blbost, ale jak moje CPU může podporovat technologie od Intelu, když mám AMD? BTW: Konfiguraci počítače mám v profilu.t/quote]
SCobra píše:Mám problém se Spellcross 1.06 CZ originál. Do teď mi to jelo v pohodě, ale vyměnil sem GF2 Ti 64MB 64bit za GF FX5600 256MB 128bit a už to blbne - na strategický mapě je to v pohodě, ale když vlezu do bojový mapy, tak hra sice jede, ale do monitoru nejde signál, takže nic nevidim.
Ovladače sem zkoušel nejnovější Omegy, ForceWary nejnovější a předposlední. Ale na GF3 Ti 64MB 64bit to jelo na nejnovějších ForceWarech v pohodě. Jiný 2D hry jdou normálně.
Mám WinXP SP2 + aktualizace. Vůbec to nechápu /quote]
Hm, zajímavý, kámoš má Celeron 2.8 Ghz, GeForce 4 MX 440 (nebo jak to je) 64 Mb, 256 Mb RAM a jde mu to na minimální detaily doceal slušně... (přitom jeho počítač je až na CPU horší než můj)._DAVE_ píše:RE: Darwel - Potrebujes instrukcni sadu SSE. Tvuj procak je bouhuzel uplne ten posledni ktery ji nema. Podobne dopadnes taky treba u age of empires3. Moc bych to ale neresil protoze ten Q4 by ti bezel vic nez mizerne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků