Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Koblih píše:uz bych to znova nehral
Koblih píše:Ta mise tezka neni...Uplne v klidku jsem prijel k s.w.a.t typkum a sebrl jim obrnene auto . . . Dale jdes bez casoveho limitu z prizemi do ctvrteho patra a hodne zabijis....Nahoru je to pohoda,na kazdem mezipatre mas vestu...Pak najdes Smoka a msuis do nej vystrilet par zasobniku(nejlepe do hlavy),ale brani ti v tom par jeho kumpanu,kteri se obcas proste jen tak objevi....Dolu uz to bylo pro me horsi. Ani ne tak kvuli casovemu limitu,jako kvuli kvuli mojemu kompu,ktery spatne zvlada ohen a kour,takze se mi to dost seka a kdyz mas stridave hasit ty plameny a strilet a do toho si zapinat a vypinat nocni videni,je to celkem zahul.Ale pokud mas dobrou masinu,tak to pujde hladce....No a pak prichazi na radu to sledovani hasicskeho auta.To je pro me nejvetsi problem.Opet se mi to seka,protoze po me kdyz jedu hazeji molotov koktejly,coz zase komp nezvlada...Kdyz jednou nabouras nebo zpomalis,tak mas smulu a muzes znova....Ja na to nemam nervy a vic nez 2x denne to uz neskousim
Kufi píše:To existuje pocitac na kterym se tahle hra seká? /quote]
party boy píše:Jo to jsou ty války gangů, jak jsou vždy 3 vlny?n/quote]
Jo presne tak a muzes si naverbovat par clenu gangu at jdou s tebou,ale ja jsem chodil radeji sam,protoze ti idioti se mi akorat pletli pod nohy a casto vlozili hlavu do me strelyjá jsem úplnej fanatik, já jsem se na to letiště dostal po 8 dnech 6-ti hodinovýho pařenní denně.
- Koblih
- Killing Spree
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků