Proč nejde aoe pod win XP

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod raduchi 17. 7. 2005 11:35

Proč se furt kouše aoe pod win XP, nejni na to nějaký udělátko, kterým by se to dalo odstranit??? PS: Dik za rady
raduchi
First Blood

Odeslat příspěvekod xgandalf 17. 7. 2005 11:58

Lidi, naučte se psát trochu konstruktivně - chtělo by to popsat konfiguraci, OS (bez/SP1/SP2), konkrétní popis problému (kdy se to kouše, jak se to kouše, jak často atp.), pokud možno napsat i něco málo o hře (třeba pod jakej systém je koncipovaná, co všechno si zkoušel - režimy kompatibility, změny driverů atd.) - nemám čas si tyhle informace vyhledávat na netu a hádám, že plno lidí, který by rádi pomohli, to odradí.
Na takhle položenou otázku se nedá odpovídat.. :|
xgandalf
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod raduchi 19. 7. 2005 15:41

sorry, jde o hru Age of Empires 2, The age of kings a nejdou v multiplayeru pod win XP home sp2, hru normalne spustis ale za chvilu se hra kousne (rozmázne se cela obrazovka). pc. ntb HP compaq nx9005, procesor athlon xp 2400+, grafika ati radeon igp 320m
raduchi
First Blood

Odeslat příspěvekod xgandalf 19. 7. 2005 21:59

Jo tak takhle to asi vyřešit nepůjde - předpokládám - li, že máš originálku, tak se dost divím, protože AOE 2 pod XP celkem běžně choděj. Ale hodím ti sem dvě adresy, tak tam možná najdeš radu spíš.

http://forum.gamezone.cz/lofiversion/index.php/f7.html

http://www.age2.wz.cz/

Good Luck.
xgandalf
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod raduchi 20. 7. 2005 10:59

dik snad to pomuze
raduchi
First Blood

Odeslat příspěvekod Heady 4. 8. 2005 22:26

mno, v tomto pripade nie je potrebne pisat konfiguraciu kompu, lebo AoE II pod XP nejde !! treba datadisk, potom ti to pojde...odskusane, lebo hravame AoE II: The Con. na LANkach
Keby aspon 1 z 1 000 slnk malo planetu, keby aspon 1 z 1 000 planet ma zivot a keby aspon 1 z 1 000 zivotov bol zivot inteligentny, tak su vo vesmire miliony inteligentnych zivotov !!!
Heady
Killing Spree

Odeslat příspěvekod iwigirl 9. 8. 2005 01:47

to jsou mi veci...ma XP a AoE 2 mi pod nima slapou uplne v pohode....stejne tak datadisk!
iwigirl
First Blood

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 9. 8. 2005 18:49

Mě tedy AoE II pod WinXP SP1 taky jely. Teď mám SP2, tak nevím.
Měl jsem: kopie Atari 2600, Sega Mega Drive II, Sega Saturn, Sega Dreamcast, GP2X, Xbox 360
Blog s občasnými příspěvky a fotoalbem z JP http://my.opera.com/TomasKunert/blog/
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 25. 9. 2005 21:15

AOE 2 je, mám takový pocit, v seznamu softwaru nepodporovaného ServisPackem2, takže řešením bude asi stažení nejnovějších aktualizací na SP2, potom se seznam značně ztenčí, nebo reinstal Winů s SP1. S SP1 jsem se spuštěním AOE2 neměl žádné problémy.
SCobra
Godlike