Problémy s Far Cry - please help!

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PA_trick(y) 28. 5. 2005 10:10

Dobrý den, pořídil sem si bombu jménem Far cry ale kvůli nepochopitelnému vypadávání textur (černé plochy) a nefungujícímu nastavení videa (nereaguje na nastavení kvality vody, stínu, textur,...) si jí prostě nemůžu vychutnat :cry: Zkoušel sem nový ovladač na grafickou kartu a nic. A co se týče patchů nenašel sem žádný, který by můj problém řešil. Za případné rady předem děkuji.
PA_trick(y)
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Loneck 28. 5. 2005 10:40

No tak kámo normálně bych ti poradil nainstalovat nový ovladač, ale když už si to zkusil tak fakt nevím. A patche si teda zkoušel nějaké?
Vítr ve vlasech! - Gamertag Xbox Live - LoneckCZ
Loneck
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tora_bora 28. 5. 2005 13:06

Zkus nainstalovat starsi ovladac.
tora_bora
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PA_trick(y) 28. 5. 2005 14:44

Moje aktuální situace je takováto: na Celeronu 1700 mhz, Gforce 5600, 512 ram s medium detaily vše funguje, real time odrazy vody, tráva i keře se kývou ve větru ale mírně se zacukává... A na Athlonu 64 / 3000+, Gforce 6600 Gt top, 1024 ram, stejný ovladač Gf, stejná instalace very high detaily, Hra běží bez zacukání ale zato si prostě nechce vzít nastavení jiné než defaultní ( bez odrazů bez trávy atd.). Ani v hlubším nastavení jsem nenašel důvod proč. Jediné co mě napadá je jestli se někde dají nastavit min. framy ale nevím kde. Děkuji za odpověď.
PA_trick(y)
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PA_trick(y) 29. 5. 2005 13:54

Všem děkuji za snahu - můj problém zmizel když jsem nainstaloval Patche! Ale stálo to za to je to krása!
Strong man doesn't need to read the future, he makes his own...
PA_trick(y)
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Loneck 29. 5. 2005 17:17

OK :mrgreen:
Vítr ve vlasech! - Gamertag Xbox Live - LoneckCZ
Loneck
Killing Spree

Odeslat příspěvekod J2 25. 6. 2005 21:38

Tak si tuhle hru užij, mě taky vypadávali textury a vypadalo to zajímavě (odpudivě). Jinak je to krása...!:-)
externí redaktor nokiamania.cz
Stand up, speak up!
J2
First Blood