Zdravím,
mám dotaz, na PC jsem hrál dlouho (teď už skoro vůbec...tedy), mé děti 7 a 9 hrají občas na svých PC s dostatečným výkonem na dnešní PC hry. Takže máme tři herní PC.
A teď dotaz - problémek je v tom, že když viděli na hry na X-BOX ONE s Kinect, chtějí už jen ten. Super, že můžou poskakovat a hýbat se, ale nevím zda to má i tak do budoucna cenu a zda je to bude bavit...pohyb mají venku..prý je to na PC nuda..
Samozřejmě musím kupovat 2ks originálek (nebo tři když hraji s nimi) na PC, ale ceny nejsou tak vysoké..
Otázka 1
Pry ten Kinect funguje i na PC s WIN10 - má někdo zkušenosti s tímto?
Musí se dokoupit redukce pro nové X-Box X konzole, prý už se ani nedá sehnat, MS s tím končí..
Otázka2
Ty kinect hry z x-box one jdou na X-box X v pohodě?
A to je to tak uchvatně hratelné na konzolích? Vždyť je to portované většinou na různé platformy? Hrajeme ve FUllHD a na PC je to moc pěkné, plynulé, LANPARTY super. Chápu že každá konzole má své hity a hlavně auta se mi tam líbí, nicméně cena X-box her je vysoka a multiplayer jde u všech her u X-BOX X přes split (?), nebo se musí koupit konzole dvě? A ještě velká(é) televize 4K, aby v obýváku nebyl zmatek...
Otázka3
HW to má na úrovni s PC - i5 Skylike 3.5 - 4.0 Ghz s 980 nebo 1070, nebo snad 1080? Co jsem koukal, prý to tak je...za ty peníze nechápu..
Ram to má 12GB, to se mi taky nezdá moc..kolik to ma video RAM?
Disky točivé, jde tam SSD?
Ovládání myší a klávesnicí na PC je super, i když gamepad je asi o zvyku..
Ocením odpovědi otců dětí, jejich zkušenosti a technické dopovědi..
Jak se tam hrají třeba střílečky? Je to přesné přes gamepad?
Koukám na to očima dlouholetého hráče RPG, závodních her a stříleček na úžasné modifikovatelné PC platformě, tak mě nebijte....
Omluva za chybky pravopisné..
Děkuji
Marcel