Test drive Unlimited

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod trencherman 23. 4. 2016 17:23

Ahoj, prosím o radu. Nahrál jsem si nostalgicky hru Test drive unlimited. Mám notebook HP EliteBook 8540p s windows 7 64. Grafika Nvidia NVS5100. Hru bez problémů spustím, najmu auto, koupím byt, koupím auto.. ale jak dojedu k prvnímu závodu, entrem do něj vstoupím a tím je konec. Nejde závod spustit, nejde obrazovku závodu opustit, nejde nic. Hru musím přes správce aplikací ukončit. V každém dalším pokusu dopadnu stejně. Nenapadá někoho v čem by mohl být problém?
trencherman
First Blood

Odeslat příspěvekod icotech852 24. 4. 2016 09:06

je to original hra? opatchovana?
veci moze byt viacero,graficke ovladace,verzia Windows
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod trencherman 24. 4. 2016 10:54

Originální není. Před x lety na stolním pc se stejným systémem fungovala bez chyb. Ale samozřejmě s jinou grafikou, jinými ovladači atd. Možná i špatný crack. Původní nemám, stahoval sem teď nově. Ale kdyby něco bylo špatně, čekal bych že hra nepůjde celkově a né že se kousne jen při spuštění závodu.. jo, píše to u toho TDU server nedostupný, či tak nějak. Ale online nespouštím..
trencherman
First Blood

Odeslat příspěvekod icotech852 24. 4. 2016 11:13

Možná i špatný crack

toto je vysoko pravdepodobne.Preto si radsej zakupim opatchnuty original,pretoze nie je pre mna nic horsie,ako ked mi z polovice rozohrana hra crashne.
forsaken...
icotech852
Killing Spree