Potřebuji pomoct.Chtěl bych si koupit Call of Duty Black ops 2,ale nevim co si mam koupit do pc aby mě to jelo bez laggů.Má sestava:Ram 4GB Grafika:NVIDIA GeForce 9500 GT Procesor:Intel(R) Core(TM)2 CPU 6400 @2.13GHz A co se vyplatí víc koupit? grafiku nebo ramku do 2 800Kč.
takze to mozes vyskusat aj s 730,je to 28nm karta,38W.Skus si vygooglit benchmarky,je vela moznosti ako napr.v akom rozliseni budes hrat,na akych detailoch.
ohladne CPU do AMD moc nevidim,viem len ze nepodporuje Single core Turbo a ze nema oproti i3 hyperthreading,ale dvojjadro AMD na 3,9Ghz by malo byt oproti tvojmu CPU velke plus.
Pisete o kartach, na kterych to snad pujde pustit, ale hrat to rozhodne nepujde. Jestli to chce hrat, je i GTX950 dost na hrane. (Odpad typu GT720/740 nezvlada ani mnohem mene narocne hry.)
Ja by som sa rad este pozastavil nad hrou Cod BO2.Mam ju rozohranu a po MW3 musim povedat,ze je to pekna blbost.Proste neviem co na nej kazdy vidi.Dokaze zaujat iba brutalitou a nudnym dejom v style killem all.
Modern Warfare boli asi najlepsie serie z tych novych.Kde su hry ako Project IGI,pamata si na to niekto? to boli casy kedy sa clovek na tieto gamesy tesil.(az na ten respawn)
Prepac,ale aj zabitie sa v COD od COD1 nezmenilo.Ked zomriem,tak ten trapny styl padu postavy v COD nestoji ani cent.A to uz je tu Ragdoll fyzika nejaky ten patek...len proste nechapem ludi co daju za tuto hru plnu sumu.Za mna tak 3e max
Zrovna BO2 a MW3 si nemají co vyčítat. To jsou jedny z nejhorších dílů a nechápu, proč BO2 dostalo tak vysoké známky.
MW1 a MW2 jsou špičky, které dodnes nemají konkurenci. Nebo už ano? Zrovna IGI asi nebyl úplně pro mě, protože vždy mě někde po hodině zabili a přece to nebudu dělat znovu, ne?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
Zrovna IGI asi nebyl úplně pro mě, protože vždy mě někde po hodině zabili a přece to nebudu dělat znovu, ne?
mne tam vadil hlavne ten respawn,ten mi vadil az moc.Skoda,inak by to bola "dokonala hra"
Spomenul som si na ten level co zacinal skokom z lietadla do lesa.Ten bol moj naj,ale mas pravdu,clovek to musel opakovat asi 50x
Najviac mi Project IGI pripomina novy Metal Gear Solid.Este som ho nehral,iba odskusal,takze sa nan o to viac tesim.Su i ine peckove tituly,ale moj nazor je,ze Call of Duty uz medzi ne nepatri.