Blitzkrieg 2 Win 8.1

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Skajlajn 17. 8. 2015 15:17

Zdravím,

mám otázku ohledně strategie z druhé světové Blitzkrieg 2. Jako malý jsem si hrál celé dny, to myslím, že jsme měli ještě Win Vista nebo XP, ale jak čas letí, tak máme Win 8.1, tak se chci zeptat, dá se ještě stáhnout Blitzkrieg 2 pro Win 8.1 ? Já mám originální CD s Blitzkrieg 2, ale to mi nechce pracovat.

Díky.
"If one day speed kills me, don't cry because I was smiling." - Paul Walker (1973 - 2013)
Skajlajn
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 17. 8. 2015 15:19

Verze z krabičky neběží už od Windows 7. Ale můžeš si ji koupit na GoG.com - tam je verze aktualizovaná pro moderní operační systémy.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Skajlajn 17. 8. 2015 17:51

Že mi někdo psal, že se to na jedné stránce dá stáhnout pro Win 8, ale už nevím které. Zkusim to stránku, jak si mi napsal, díky :-).
"If one day speed kills me, don't cry because I was smiling." - Paul Walker (1973 - 2013)
Skajlajn
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 17. 8. 2015 18:07

To bude ona :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike