Výběr Gamepadu

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod InferusCZ 25. 2. 2015 06:46

Zdravím. Měl jsem doma herní konzoli a nějak jsem si zvykl na gamepad. Teď hraju už jen na PC a dost mi to chybí. Mohli by jste mi doporučit nějaký gamepad, na který bych se mohl spolehnout. Drát/Bezdrát - to je úplně jedno (radši drát). Děkuji za váš čas.
InferusCZ
First Blood

Odeslat příspěvekod Slash_luke 25. 2. 2015 09:37

Na PC nemůžeš prakticky koupit nic lepšího než xbox 360 ovladač. Spousta her ho dokonce vyžaduje (respektive s jiným ovladačem ho musíš emulovat, aby ovládání fungovalo správně).

Opravdu nemá smysl připlácet za dražší a nebo se zahazovat s levnějšími - vím z vlastní zkušenosti. Navíc není nijak zvlášť drahý - seženeš v pohodě za cenu mezi 600-700 Kč.
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dj.mirRa 25. 2. 2015 10:15

Mohu potvrdit. Pořídil jsem k PC dva kusy pro hraní na TV (propojeno s PC). Koupil jsem bezdrátové, cca 1400 za kus vč. Bluetooth receiveru do USB. Používám na vzdálenost cca 4,5 m od PC a spokojenost.
Obecněji řečeno, mohu Xbox360 ovladače k PC doporučit.
dj.mirRa
First Blood

Odeslat příspěvekod InferusCZ 25. 2. 2015 18:57

Tak děkuji moc za odpovědi. Vedle mého domu je elektro a tam maji i herní konzole a příslušenství (Euronics). Byl jsem se tam podívat a je tam hafo ovládačů. Za 999kč lze pořídít s drátem a za 1499kč bez drátu. Ještě tam byl i drátový přímo pro Xbox a tak se ptám, šlo by tento ovládač připojit k PC - jako cena 700kč je opravdu super. Děkuji za váš čas a omlouvám se za mé neznalosti.
InferusCZ
First Blood

Odeslat příspěvekod Slash_luke 25. 2. 2015 21:56

Všechny xbox 360 ovladače jsou kompatibilní s Windows PC. (což neplatí pro ovladače xbox one .. ty musí být dodány se speciálním kabelem a málokde ho v ČR - zatím - mají .. navíc subjektivně je ten xbox360 ovladač stejně o trochu lepší a navíc výrazně levnější)

Pokud v Euronicsu stojí drátová verze 999 Kč, tak ho tam rozhodně nekupuj..prakticky všude jinde ho seženeš alespoň za cenu okolo 700Kč a to se ti pak vyplatí i kdybys musel platit poštovné.

Např. http://www.czc.cz/xbox-360-controller-b ... 51/produkt za 699 Kč
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod InferusCZ 26. 2. 2015 11:58

No tak děkuji za doporučení. Už jsem si ho objednal.
InferusCZ
First Blood

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 26. 2. 2015 14:25

Xbox 360 Controller je klasika, ale jsou i kvalitní alternativy, třeba Thrustmaster GPX LightBack nebo Razer Sabertooth (používám).
oneill_sx1
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dj.mirRa 26. 2. 2015 14:39

Za 2,5násobek ceny mu to navíc nabídne co? :-)
Chtěl obyčejný gamepad. Xbox360 tento požadavek splňuje a zároveň dalece přesahuje. ;-)
dj.mirRa
First Blood

Odeslat příspěvekod Slash_luke 26. 2. 2015 14:53

Thrustmaster GPX je určitě OK, ale jde prakticky o kopii xbox360 gamepadu (a navíc je dražší, i když ne o moc - vidím ho za ceny okolo 900 Kč), takže není důvod si za něj připlácet.
Pokud sežene Thrustmaster levněji než xbox ovladač (a nebo za stejnou cenu), tak proč ne, ale jinak to nemá smysl .. ale už stejně objednal, takže je to zbytečné řešit :)
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mentol999 26. 2. 2015 17:57

Nazdar.
Keď si kùpim bezdrátový controler xbox 360 for windows bude sa dať pripojiť aj na xbox 360? A budù sa dať moje ovladače z xboxu pripojiť na pc? Aj keď bude len jeden senzor v usb v pc?
mentol999
Killing Spree

Odeslat příspěvekod negr 27. 2. 2015 08:39

Jo. Reciever by měl pobrat až 4 gamepady.
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree