Ps4 jakoby záseky

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod beat 14. 7. 2014 20:18

Wayne píše:ale kde nasává ventilátor jsem nezjistil.
Vzduch nasává po stranách.. V těch mezerách mezi horní a spodní částí...
Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod Wayne 14. 7. 2014 20:30

Jo takhle, tak to jsem si nevšiml. Po krajích mám také cca 20cm.
Wayne
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 14. 7. 2014 22:42

Jsem si nevšiml, že by se hra hrála nějak hůře, když má 30 FPS. Jasně, pokud někdo hraje profesionálně Battlefield nebo cokoliv jiného, kde potřebuje každé FPS tak prosím, ale v opačném případě, když hraju single player v jakékoliv hře je 30 FPS naprosto postačující luxus pokud neklesá.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tdjohn 14. 7. 2014 22:58

Chápal bych, že se třeba beat nevšimne, protože nehraje. Pokud někdo více hraje, tak je to poznat hned. Kdo chce hrát, bude preferovat ovládání před grafikou. U Nintenda to celkem dobře chápou.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 15. 7. 2014 07:19

Peter S. Kenedy píše:Jsem si nevšiml, že by se hra hrála nějak hůře, když má 30 FPS.

Vem hru, kterou hraješ na 60 a pak si tam dej framelock na 30. A jestli pak budeš tvrdit, že se nehraje hůř, pak tedy ok.

-- 15. 7. 2014 07:19 --

A to nezmiňuju, o kolik hůř to vypadá.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 15. 7. 2014 08:52

Trochu se to hraje hůř, ale hrát se s tím normálně dá.

Když si pánové vezmeme, že v dobách před 3Dfx bylo za plynulé považováno cokoli nad 15fps. (Takhle třeba běžel Doom na 486/DX266 - v době vydání Dooma cena 70tis/průměrná výplata pod 10tis), tak je těch 30 v klidu. ;-)
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 15. 7. 2014 16:05

Taky se to nehrálo na metrové televizi ve FullHD. Čím větší rozlišení a úhlopříčka, tím vyšší je potřeba framerate pro pocit plynulosti.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod beat 15. 7. 2014 17:53

Nevím co má společného rozlišení a velikost obrazu se snímkováním....

V kině je obraz velký dost, rozlišení je tam taky vcelku velké...a snímkování bývá obvykle 24fps. A obvykle to stačí :D

Jsem asi vadnej, ale pokud sníkování neklesá někam pod 25, bývá to v pohodě. 30 a víc je pohoda...a 60fps už je u některých her i zbytečný luxus.
Naposledy upravil beat dne 15. 7. 2014 19:09, celkově upraveno 1
Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 15. 7. 2014 18:00

Jako takhle - člověk pozná, pokud jsou propady, to ano. Ale rozdíl mezi 30 a 60 FPS... nevím, nevím, já asi něčeho takového schopen nejsem.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 15. 7. 2014 18:04

Jako 60 FPS člověk pozná jak je to krásně plynule, možná až moc, jako by jsi něco točil na domácí kameru versus filmy v kině a TV. Taky si na TV nepouštím takové ty softwarové mody, kdy je ten obraz pak plynulejší. Má to být pro sportovní přenosy, ale mě se to prostě nelíbí, potřebují takový ten 30 FPS kino feeling :D
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod beat 15. 7. 2014 18:14

Přesně tak. Nesnáším, když film vypadá jako Ordinace :D
Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod holubek002 15. 7. 2014 18:31

beat píše:V kině je obraz velký dost, rozlišení je tam tak vcelku velké...a snímkování bývá obvykle 24fps. A obvykle to stačí :D

Protoze 24 filmovych snimku, kde obraz obsahuje prirozene motion blur, a 24 statickych, ostrych snimku z her je uplne to stejne...
Jinak kina maji jen trochu sirsi obycejne fullHD ne?
Krom toho i tech 24 fps v kine je nekdy malo. Nesnasim, jak se to obzvlast pri akcnich scenach seka.

Netvrdim, ze bez 60 fps nejde zit, ale je to zkratka mnohem lepsi. Pokud to nekdo nevidi, dobre pro neho. Nekdo nevidi ani rozdil mezi SD a HD, to bych taky chtel... A co se rozeznavani tyce, nektere hry jsou na to nachylnejsi vice a nektere mene. Treba Borderlands jsem hral kolem tech 30 a neprislo mi to zle. Ale jakmile jsem se dostal do nejake mensi mapy, kde fps poskocily k tem 60, hned jsem poznal, ze je to plynulejsi.
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod beat 15. 7. 2014 19:14

Tak většina "normálních" kin v ČR jede ve 4K. V cizině už se jede v některých kinech i na 8K.
Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 15. 7. 2014 19:43

Jaké "K" ??? :D Většina kin v ČR je normálně analogových (filmy jsou normálně ty velké kotouče), jen na kraji toho celuloidu je zvuková stopa která je snímána digitálně.

Kina mají tudíž nekonečné rozlišení :)
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 15. 7. 2014 20:07

To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka