Ps4 jakoby záseky

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod DrayDea 12. 7. 2014 15:06

Zdravím
Koupil jsem si Ps4 ,ale při hraní pociťuji záseky třeba jako u hry killzone,fifa,atd chtěl bych se zeptat jestli je to normální nebo co mam dělat abych je nepociťoval.
Jinak moje tv : http://3d-televize.heureka.cz/samsung-ue46f8000/#c
Díky předem
DrayDea
First Blood

Odeslat příspěvekod beat 12. 7. 2014 18:01

Nevím co si představit pod pojmem "záseky", ale normální to není.
Bohužel pro konzole neexistuje nic jako třeba "benchmark" pro počítač nebo telefony..

Pokud by byla možnost, tak zkusit na jiné TV, nebo zkusit TV nějak přenastavit.

EDIT: Na TV rozhodně nastavit Herní režim, případně povypínat všechny možné blbiny vylepšující obraz. Také bych na PS4 nastavil "automatické nastavení video výstupu"
Obrázek
Naposledy upravil beat dne 13. 7. 2014 13:01, celkově upraveno 1
Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod DrayDea 12. 7. 2014 22:58

Pod pojmem záseky myslím že se mi hry nesmírně hryžou když je hraji myslím tím že hra není plně plynulá a zádrhely jsem nemile poznány,jak budu doma tak zkusím to co si mi poradil a doufám že mi to pomůže takže děkuji
DrayDea
First Blood

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 12. 7. 2014 23:48

Nesmirne hryzou??

To vypada na reklamaci konzole. Samozrejme to nejdrive vyzkousej na jine tv.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 12. 7. 2014 23:57

No nebo to prostě jede na 30 FPS, což je pěknej hnus...
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 13. 7. 2014 03:39

30 fps neznamena ze by se neco priserne hryzalo.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 13. 7. 2014 09:55

Jasná reklamace, nic moc jiného asi poradit nejde. Možná snad jestli máš nainstalovaný poslední firmware konzole? Sasakr, ty už jsi snad jako tdjohn, se nějak množíte.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tdjohn 13. 7. 2014 10:08

Sem se to sice úplně nehodilo, ale dělat v roce 2014 hry při 30 fps je dost úlet.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Zafata 13. 7. 2014 11:35

Co cekat od rychlokvasky. Vykon to sice ma, ale o kvalite si iluze nedelam. At uz je to z hlediska velmi kvalitnich ovladacu, vysoke hlucnosti konzole v zatezi a konce super PSN, ktere funguje jen nekdy a stahnout z neho neco je na tyden. Jo a navic celkove PS4 nema rada TV znacky Samsung.
Zafata
First Blood

Odeslat příspěvekod DrayDea 13. 7. 2014 19:52

Zdravím
Děkuji za odpovědi konzoli mam na max aktualizovanou a tamto nastavení nepomohlo tak asi to dám reklamovat přítelkyně bude nadávat ,ale asi to jinak nespravím takže děkuji za vaše rady a asi můžete lock.
A konzoli jsem zkoušel i na monitoru ,ale hryzání pokračovalo teď jen se modlit at mi to vyreklamuji a doufat že to půjde opravit.
DrayDea
First Blood

Odeslat příspěvekod beat 13. 7. 2014 20:06

Vyreklamovat vyreklamují. Jen doufám, že je konzole v dobře větraném prostoru, aby to nebylo třeba způsbeno přehřátím, poté by reklamace mohla být problém...

Pokud je PS4 na vhodném místě a i na monitoru se zasekává, pak reklamace.

Mnoho štěstí.
Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod DrayDea 13. 7. 2014 20:34

Zdravím
Kolik místa musí byt přibližně za konzoli aby větrala ?
Moc se vtom nevyznám je to moje první konzole takže nevím jestli jse přehřívá nebo ne
DrayDea
First Blood

Odeslat příspěvekod Wayne 14. 7. 2014 19:38

Mě se konzole také trhala, ale po novém firmware se problém odstranil. Ve hře jsem trhání nezaznamenal. Za konzolí mám cca 20cm volného prostoru, abych zajistil dostatečný odvod teplého vzduchu, ale kde nasává ventilátor jsem nezjistil.

No a jinak k těm 30fps, osobně nejsem robot, abych poznal rozdíl oproti 60fps. Takže já si nemohu stěžovat.
Wayne
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 14. 7. 2014 20:00

Na to není třeba být robot, ale pokud člověk nic než 30 nezná, tak mu 60 a víc samozřejmě nechybí.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 14. 7. 2014 20:03

Asi tak, rozdíl je to velký a je smutné, že i dnes vycházejí hry s 30 fps. Neříkám, že se to nedá hrát, ale proč hrát špatně, když to lze lépe.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Další stránka