Pomoc s nákupom na ebay.com

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod herobrush 8. 11. 2011 19:49

Prajem dobrý deň.
Prosím vás, nenašiel by sa niekto, kto by mi kúpil jednu hru na ebay.com a po zaplatení by mi to odoslal na Slovensko dobierkou ?

Kedže by sa to malo odoslať na Slovensko, najlepšie by bolo keby to bol Slovák, ale môže to byť aj Čech, čo by to vedel odoslať na Slovensko.

Prosím vás, iba odoslanie na dobierku.

Na cene za sprostredkovanie by sme sa dohodli spolu.

Dakujem.
Koupim: Starcraft Battle Chest , Starcraft Expansion Set , Warcraft 3 Reign of Chaos Collectors Edition , Warcraft 2 Deluxe Edition , Baldurs Gate 1 ( puvodne vydání ) , Icewind Dale 1 ( puvodne vydání ) , Icewind Dale 2 Collectors Edition , Deus Ex 1 ( puvodne krabicové vydání ) , Half Life 1 ( puvodne krabicové vydání nebo Collectors Edition ).
herobrush
First Blood

Odeslat příspěvekod audis 10. 11. 2011 00:12

jednodušší bude, když si založíte učet na ebay a současně zřídíte paypal.com. u paypalu plná aktivace účtu trvá bohužel několik dní.

nebojte se registrace na obou, je to nové a anglicky, ale dá se to. já sem to také zvládnul bez pomoci a s starými návody na webu.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
First Blood

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 10. 11. 2011 08:13

Problem je v tom odeslani na dobirku, do toho nikdo soudny nepujde. Si to predstav - koupis vec, posles ji na dobirku a adresat si ji neprebere. Mas vec, kterou nepotrebujes + naklady na zaslani.
Jinak neni problem, klidne ti to koupim a poslu (pripadne muzu rict prodejci, at to posle primo na tvoji adresu), ale jedine pri platbe predem (mam FIO, takze cesko-slovenske prevody mam zdarma)
PatrikChrz
First Blood

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 10. 11. 2011 15:31

neni potreba plna registrace paypalu.
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage