Co dál?

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Rexeos 17. 5. 2011 12:36

Hledám hru rpg.

Nejvíce styl hraní mně vyhovuje Ultima Underworld I a II, Arx Fatalis, System Schock I a II, Deus Ex.

Mám dohráno: Baldurs Gaty, Kotory, Fably, Elder Scrolly, Wizardry, Eye of Beholdery, Dungeon Mastery, Zaklínače, Dragon Age, Gothicy, Planescape Torment, Lands of Lore, Vampires the Masquarade, Final Fantasy, Ice Wind Dale, Never Winter Nights, Albion, Jade Empire, Diably, Dungeon Siegi, Omircron,
Zaklínač a Mass Effect mně neběží - mám slabe PC.

Co byste doporučíli? Děkuji za tipy!
Rexeos
First Blood

Odeslat příspěvekod USER47 17. 5. 2011 12:48

Co třeba dva díly série Eschalon? Jinak jestli jsi i na FPS/TPS/RPG hybridy, tak můžeš zkusit Stalkery či Dead Space. Ze starších tradičních můžeš dát Arcanum, Divine Divinity, Beyond Divinity.

A když máš Deus Ex a bavil tě, tak doporučuju Zodiac Mod, zahraješ si za Paula.:)
http://www.moddb.com/mods/zodiac
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 17. 5. 2011 12:55

Titan Quest ci Torchlight.

Popripade neco z japonske produkce (i kdyz na PC to bude asi tezsi)
a co nehaky MMO? Lotr treba.
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod kurcatovium 17. 5. 2011 14:53

Velmi vřele doporučuju zkusit Wizards&Warriors, což by mohlo být něco přímo pro tebe. Dál bych se nebál doporučit Betrayal at Krondor nebo Stonekeep. Možná by šlo i něco ze série Might and Magic... Nebo Two Worlds.
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 17. 5. 2011 15:05

Two Worlds neběží pořádně ani mě, takže to by asi nemělo smysl zkoušet :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 17. 5. 2011 15:41

Rexeos - Doporučím trochu vylepšit PC, a potom taky to, co doporučil kurcatovium.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Player. 18. 5. 2011 10:32

diablo

//nvm to tam vlastne mas
Player.
Killing Spree

Odeslat příspěvekod .soul 18. 5. 2011 10:52

Stary dobry cesky Brany Skeldalu ;)
Jinak doporucit Lotr misto WoW, EQ2 nebo Warhammer: Online je jako doporucit PS1 misto ps3... Kdyz o tom nic nevis, tak prosimte mlc...
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 5. 2011 11:11

Predpokladam ze OP platit mesicni poplatky chtit nebude, takze klidek.
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod .soul 18. 5. 2011 11:21

MMO se bez poplatků hrát nedá, resp. je to pak poloviční hra a to pak nemá cenu hrát.
EQ2 se dá hrát zadarmo taky.
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 5. 2011 11:45

Pokud mu jde jen o Questy tak ani ne.
Lineage 2 ma taky spoustu kvalitnich free serveru.
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Rexeos 18. 5. 2011 16:35

Díky moc za tipy!

Nainstalovat jsem Stonekeep a to i díky tomu, že o tom před několika léty básnil kamarád.

Hodně mně zaujal Wizards&Warriors, Brány Skelkadu a pak onen TitanQuest či ten Eschalon je pro mně úplně novinkou. Arcanum a Betrayal at Krondor už jsou také dohrány.

Nové PC = Diablo 3. A pak to co píšete snad někdy..

Ad MMO: také díky. Hrál jsem Atlanticu a Allods. Jsou to moc dobré hry, f2p, ale endgame nebo pvp bez placení v jednom případě jdou těžko a ve druhém vůbec. Lotr i WoW jsem zkoušel, jsou to také výborné tituly, ale teď je čas spíše na hry co začnou a co skonči, kdežto u MMO je jediný konec odchod hráče...

Díky a hf gl! :)
Rexeos
First Blood

Odeslat příspěvekod kurcatovium 18. 5. 2011 20:30

Myslím, že ty Wizards & Warriors sednou jak ***** na hrnec. Je to správná kobkárna, spousta moc zajímavých a pěkných dungeonů. Byť má ta hra své mouchy, tak je to rozhodně povinnost.
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Rexeos 14. 4. 2015 11:23

Zdravím Vás všechny po pěti letech!

Nový počítač na stole a prozatím na něm hraju Path of Exile. Arc Witch lvl 92. V Diablo 3 postrádám onoho "ducha" Diablo série.

Obrátil bych se opět na Vás s prosbou o doporučení RPG, které dle Vás stojí za to hrát.

Díky za tipy! Jako posledně určitě na Vás dám, moc dobře jste mě poradili!

Uvítal bych, kdyby hra podporovala 3D Vision, ale není to žádná podmínka. Hlavně ať jsou ty hry výborné. Witcher 2 umí 3D Vision, ale jednička mne moc nepřesvědčíla, abych v dalším díle pokračoval. Mýlím se?

Vzpomněl jsem si na Gothic 2 a Havrana, ale dle recenzí se zdá, že Gothic 3 není ta správná volba a čas bych měl věnovat nějaké jiné hře. Hneda jsem si vzpomněl na Vás :).

Díky!

ps: Eschalon série naprostá pecka, obzvláště druhý díl. Třetí byl imho nejslabší.
Wizards & Warriors běží moc rychle, ale dungeony dle videí vypadjí báječně. Jak to rozchodit do plynula? Obzvláště scrolling ve městě?
Two Worlds - mám to hrát přednostně jak jste doporučovali nebo mám nainstalit něco super fajnového/nového?
Cave Story Deluxe - sice není RPG, ale je to skvelá oddechovka.
Outcast - úžasná hra. Pro každého fanouška dobrodružných her povinnost.
NetHack - dohrali jste to už někdo? Je to peklo :)
Demise Ascension - hodně času, dobré nervy? Mazec hra, ale jen pro otrlé a trpělivé.
Rexeos
First Blood

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 14. 4. 2015 11:53

Do Witchera 2 rozhodne jdi. Je to bomba.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating