Zdravím,
mám problém s CoD1 a už nevím kde by mohl být problém. Možnost vrátit se k hraní CoD po letech mi udělalo radost a řekl jsem si proč ne..
Mám notebook HP ProBook 6540b (core i5, 4gb ram, hd4550, ...) a teď k problému.
# Měl jsem nainstalovaný Win7 x64 a na něm tedy Call of Duty (bavíme se o multiplayeru - ale dělá to i u SP). Když jsem začal hrát tak mi hra po chvíli vypnula celý notebook. Při opakovaných testech se to dělo znovu - v nepravidelných intervalech, někdy po 30 vteřinách, někdy po 5 minutách.
# Řekl jsem si, že to bude možná kompatibilitou, tak jsem nastavil kompatibilitu na WinXP SP3 ale problém se opakoval i v tomto případě. Myslel jsem si tedy, že to bude novým systémem.
# Koupil jsem si tedy externí disk na zálohu dat, smazal celý disk, vytvořil úplně nový oddíl a na něj nainstaloval Windows XP x86. Jaké nemilé překvapení, že se mi hra vypíná pc i ve Windows XP.
Vůbec to nechápu, nevíte kde by mohl být problém? Hru mám originální, originální cd key, teploty v notebooku jsou v pohodě, zkoušel jsem i chladící podložku, mám nejnovější ovladače na grafiku... Díky za každý tip