Problémy se Steam (Beta must be running)

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Rboost 25. 7. 2010 09:45

Zravím všechny. Hraju několik her přes STEAM (hlavně Counter Strike a Team Fortress 2)- vše OK až do včerejšího večera. Když se chci ve hře připojit, tak mi to v okně, kde jsou normálně zobrazeny dostupné servery píše hlášku "Steam Beta must be running to make use of Find Servers".
Zkoušel jsem googlit o co jde, našel jsem nějaké návody, že v settings steamu z záložce account je potřeba nastavit beta participation a pak Steam restartovat, ale ať to zkouším jakkoliv, tak to nezabírá.
Neví někdo co s tím ?
Rboost
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 25. 7. 2010 12:37

Nejedeš v offline módu? Máš aktualizovanej Steam na nejnovější verzi?
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rboost 25. 7. 2010 12:52

Všechno by mělo být OK - když si dám menu Steam - check for steam client updates - tak mi to napíše "Your Steam client is already up-to-date." Pak mám nabídku go offline, takže předpokládám, že jsem online (nebo jak to poznám ?)
Rboost
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 25. 7. 2010 12:53

Vidíš přátele například.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Rboost 25. 7. 2010 13:03

Vidím. I při startu Steamu mi naběhnou ikony Invite, že se chce někdo kámošit...
Rboost
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rboost 27. 7. 2010 18:03

Tak dnes se mi do CS-ka přes Steam stáhnul nový update, ale servery stále nejedou. Vy jste se Steamem v pohodě ??!
Rboost
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rboost 30. 7. 2010 21:06

Takže mi došla trpělivost a udělal jsem reinstall celého Steamu :twisted: Teď už to jede :-|
Rboost
Killing Spree