Mafia - nejde dabing

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Wojda 20. 9. 2008 10:05

Ahoj všichni, mam problém, nejde mi dabing v mafii, a to jak ve hře tak ve videosekvencích.... Nevim vůbec čím to je a co s tim mám dělat. MAm zvukovou kartu integrovanou na desce Shuttle AK 39N. A DirectX 9.0c. Nevíte čim to může bejt?
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 20. 9. 2008 10:59

Měl jsem stejný problém. Chce to nový ovladače zvukovky.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wojda 20. 9. 2008 11:16

Díky za odpověď hned se po nějakých kouknu ;-)
EDIT: Nepomohlo to:-( stahl jsem "Audio Driver for AK39N (16.6 MB)" nma strance http://eu.shuttle.com/archive/en/ak39_faq.htm#download a nic
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Majklbig 21. 9. 2008 09:16

Wojda: asi máš trochu jiný problém, ale já sem měl taky nějaký problém kdysi z Mafií, a vyřešilo to vypnutí hardwarové akcelerace zvuku.
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 21. 9. 2008 11:02

Mám dojem, že vypnutí hardwarové akcelerace ti ze hry udělá slideshow i na slušným stroji. Alespoň u mě nějakej takovejhle fígl fungoval na zvuk, ale fps se dostalo pod hratelnou hranici.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wojda 21. 9. 2008 11:58

To je špatný. Fakt nevim co s tim..... Pokud si vzpomínám tak ve videách mi dabing nešel asi nikdy. Ale aspoň ve hře jo. Kdežto teď už ani ten dabing ne.... :-|
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod NateLogan 21. 9. 2008 15:25

Mafia má problém s zvukovkami integrovanými přímo na desce. Většinu těhle neduhů odstraní patch 1.2 (na ofic. stránkách pod download a patche), ale neni to 100%. Nejlepší tedy je zapnout v nastavení tu HW akceleraci zvuku, na novějším PC je to většinou schůdné. Nebo si sehnat zvukovku do PCI (nová za 300kč).
„Dobro a zlo není to, co nás dělí od našich nepřátel. Dělí nás pouze odlišné pohledy a perspektivy. Jedna strana viní druhou. Neexistuje dobro, ani zlo. Pouze dvě strany s odlišným názorem.“
Squall Leonhart, FF VIII
NateLogan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 21. 9. 2008 18:53

2USER:Pokud vím,tak vypnutí hw akcelerace zvuku pomohlo v 90% a nikomu to slideshow ze hry neudělalo...Jsi první,od koho tohle slyším.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod USER47 21. 9. 2008 19:10

No, hrál jsem to na pentiu IV 3,2 GHz, 1GB RAM, GF 6600GT 128MB. Nejsem si jistej, zda to byla ta hardwarová akcelerace zvuku, ale bylo to něco na ten způsob a řešilo to ten problém. Bohužel, jak jsem už řekl, hra se začala brutálně sekat,. Po instalaci novějších driverů to šlo ok, v maximálních detailech a rozlišení.

edit: Teď si vzpomínám, že ta položka byla snad nějaký softwarový mixování nebo tak něco...
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod NateLogan 23. 9. 2008 03:15

Na PC se slabším CPU se hra při zapnutí onoho softwarového mixování se ze hry stal slideshow. Ale to platí spíše o prvních P4 a podpobných cpu (kolem 1,5GHz). Na AMD A64 3000+ to již nemělo prakticky žádný viditelný vliv. U Usera47 šlo pravděpodobně fakt o glitch s driverama, protože na P4 3,2GHz by softwarové mixování mělo fungovat bez zádrhelů :-)
„Dobro a zlo není to, co nás dělí od našich nepřátel. Dělí nás pouze odlišné pohledy a perspektivy. Jedna strana viní druhou. Neexistuje dobro, ani zlo. Pouze dvě strany s odlišným názorem.“
Squall Leonhart, FF VIII
NateLogan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wojda 28. 9. 2008 11:21

Tak nevím. skusil sem snad všechno - novej driver na zvukovku (základovku), nainstalovat Indeo kodek, i ten patch 1.2 ale nic..... Přitom jsem to zkoušel i u bráchy na jeho NB a bez problémů to jde
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 28. 9. 2008 11:22

A to softwarový mixování jsi zkoušel?
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wojda 1. 10. 2008 18:42

Sláva už to valí. Sice mírně kleslo fps ale hrát se to dá a stojí to za to... obzvlášť když sem na ten dabing čekal 6 let a za tu dobu mě to nenapadlo :mrgreen: :mrgreen: Faktr dík moc.
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Killing Spree