PatarCZ (Český Let's Player)

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod patarcz 27. 9. 2012 20:20

Takže čaj lidi jsem český Let's Player kterého baví natáčet videa! Točím již asi dva měsíce a snažím se zlepšovat a zlepšovat ale proto abych se mohl dále zlepšovat mi něco chybí a to odběratelé. Za dva měsíce mi narostlo již 78 odběrů (dne 27.9. 2012) jsem za každého odběratele moc rád ale byl bych ještě mnohem radši kdyby ty čísla rostli rychleji a proto píši sem aby se o mě dozvědělo zase o něco více lidí.
Točím z: Minecraftu, Trine II. a Terrarie
Dále ještě takové podprojekty ale to více na mém kanále neváhejte a navštivte ho.
-----> http://www.youtube.com/user/patarCZ?feature=mhee <-----
Jestli jsem vás zaujal nezapomeňte dát Odběr, Like a kladný komentář :)
Čááj čááj
S pozdravem PatarCZ
patarcz
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 27. 9. 2012 20:25

To je někdo tejden co tejden. Pro mě nezajímavý hry, nicméně projev slušný.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 27. 9. 2012 21:47

Konečně něco slušnějšího :) Sice samej Minecraft jako na všech LP (ne, lidi opravdu nechtějí vidět pořád dokola to samé), ale tak třeba časem se to vyvine v něco lepšího :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Emma cole 15. 10. 2024 08:41

What I appreciate about Geometry Dash apk full is the blend of creativity and challenge in its level design. Each stage looks vibrant with bright colors and geometric shapes that pop.
Emma cole
First Blood