Vynikající a IMHO velice přínosný post pro ty, kteří někdy uvažovali o výměně HDD ve své PS3. Dobrá práce
//Docela koukám, že to vůbec není těžké Je to skoro jako výměna disku v PC.
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Lo!Zza píše:
// Mimochodem, da se ulozit jen neco? Treba priklad : Stahl jsem si ze Store Flower....muzu si zkopirovat jen instalacku Flower a potom si ji hodit do PC, popripadne vypalit? S tim ze kdybych to chtel znovu hrat tak bych to zase z PC hodil na klicenku, zkopl do PS3 nainstaloval a hral?
Lo!Zza píše:// Mimochodem, da se ulozit jen neco? Treba priklad : Stahl jsem si ze Store Flower....muzu si zkopirovat jen instalacku Flower a potom si ji hodit do PC, popripadne vypalit? S tim, ze kdybych to chtel znovu hrat, tak bych to zase z PC hodil na klicenku, zkopl do PS3 nainstaloval a hral? (Nebo nejidealneji bych vrazil do PS3 primo to DVD ktery bych si vypalil, a zkopcil to z nej.)
spajza X píše:Lo!Zza píše:
// Mimochodem, da se ulozit jen neco? Treba priklad : Stahl jsem si ze Store Flower....muzu si zkopirovat jen instalacku Flower a potom si ji hodit do PC, popripadne vypalit? S tim ze kdybych to chtel znovu hrat tak bych to zase z PC hodil na klicenku, zkopl do PS3 nainstaloval a hral?
Naco jako? mas malo miesta na UBS kluci? inak sa oto nemusis starat .. PS3 to sama zalohuje a spatne NAINSTALUJE bez nejakych pokynov.. po backupe to mas PRESNE AKO SI TO MAL ... MYSLIM TO DOSLOVA . ale to som sa mi zda uz raz pisal?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků